Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Το ολοκαίνουργιο κορμάκι Subblime Floral έρχεται να σε μαγέψει

Το ολοκαίνουργιο κορμάκι Subblime Floral έρχεται να σε μαγέψει

 

Wannabe floral? Το ολοκαίνουργιο κορμάκι Subblime Floral έρχεται να σε μαγέψει!

Μυστηριώδες, δυναμικό και απόλυτα αισθησιακό! Όπως πρέπει να είναι ένα σωστό & sexy κορμάκι! Η Subblime για ακόμη μια φορά δημιουργεί ένα εντυπωσιακό κομμάτι, πραγματικό «κόσμημα» για κάθε γυναίκα που θέλει αποκλειστικά το καλύτερο για κάθε της εμφάνιση, με στυλ άποψη και φινέτσα, για νύχτες μυστηρίου, ρομαντισμού και εντυπωσιακού στυλ, με άποψη και άριστη εφαρμογή!

Το κορμάκι Subblime Floral είναι ό,τι καλύτερο είχες ποτέ!

Φυσικά, δε μιλάμε για ένα απλό ή συνηθισμένο καθημερινό κορμάκι. Μιλάμε για ένα sexy κορμάκι, μοναδικό και εντυπωσιακό όσο λίγα, και με μια μοναδική αίσθηση στυλ και φινέτσας, που μόνο η Subblime θα μπορούσε να μας προσφέρει! Η απόλυτα άνετη και ξεκούραστη εφαρμογή του, το καθιστά ιδανική επιλογή σε κάθε συνθήκη, ειδικά όταν πρόκειται για μια ιδιαίτερη νύχτα στην οποία θες να προσδώσεις μια ξεχωριστή σημασία! Η άνετη γραμμή του έρχεται να συνδυαστεί με μια πολυτελή και ρομαντική δαντέλα στο ύψος του μπούστου, για να δώσετε μια έξτρα νότα πολυτέλειας στο Look σας! Αυτό όμως που θα κάνει το Subblime Floral να χαραχτεί στη μνήμη όλων, θα είναι τα άκρως ιδιαίτερα μανίκια του! Βγαλμένα από στυλ μιας άλλης εποχής, με δαντέλα και διαφάνεια, θυμίζουν vintage επιλογές με το στυλ του σήμερα! Όπως άλλωστε λέει και το όνομά της, η Subblime, δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από το ιδανικό, και το κορμάκι Subblime Floral δεν αποτελεί εξαίρεση! Καταφέρνει να συνδυάσει την αισθητική μιας άλλης εποχής, με την μοντέρνα αισθητική του σήμερα, ενώ παράλληλα βγάζει από μέσα σου τον πιο sexy, αλλά και ταυτόχρονα ρομαντικό εαυτό σας!

Απόλαυσε κι εσύ λοιπόν ένα αίσθημα πρωτόγνωρο, μια εμπειρία μοναδικά ρομαντική και αισθησιακά sexy, και κάνε δικό σου το κορμάκι Subblime Floral με ένα μόνο κλικ από το E-string.gr εδώ! Πίστεψε μας, θα μας ευχαριστείς αργότερα!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)