Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Love your Body! Εσώρουχα που κολακεύουν κάθε σωματότυπο.

γυναικεία εσώρουχα

Κάθε σώμα, ανεξάρτητα από την ηλικία, το μέγεθος, την απόχρωση του δέρματος, τη σεξουαλικότητα που νιώθουμε μέσα μας, είναι όμορφο και πρέπει να το αισθανόμαστε όμορφο και μοναδικό, όλες τις ώρες της ημέρας.

 

Στο e-string.gr γνωρίζουμε πως να ενδυναμώνουμε και να τονώνουμε την αυτοπεποίθηση και τη θηλυκότητα κάθε γυναίκας. Τα γυναικεία εσώρουχα είναι αυτά που θα ξεδιπλώσουν κάθε πτυχή του εαυτού σου και θα εκτοξεύουν τη θηλυκότητα σου στα ύψη!

 

Μην περιμένεις άλλο λοιπόν! Πάμε να δούμε πώς θα επιλέξεις τα κατάλληλα εσώρουχα που θα αναδείξουν άρτια το σώμα και την προσωπικότητα σου!

 

Babydoll : Είτε έχεις καμπύλες ή όχι είτε είσαι petite είτε είσαι plus size, τα γυναικεία εσώρουχα Babydoll μπορούν να κολακέψουν κάθε σωματότυπο! Τα γυναικεία babydoll είναι η επιτομή της θηλυκότητας, σε κάνουν να νιώθεις ρομαντική χωρίς να είσαι όμως απαραίτητα προκλητική και πάνω από όλα εφαρμόζουν τέλεια σε κάθε σώμα. Σε όλα τα σώματα όμως!

 

Sexy κορμάκια : Έχεις πλούσιο στήθος και λεπτή μέση; Τότε σίγουρα η ιδανική επιλογή που θα αναδείξει τη μέση και τις καμπύλες σου είναι προφανώς τα sexy κορμάκια και φυσικά για τις πιο τολμηρές τα ολόσωμα κολάν. Έτσι, ένα κορμάκι θα αναδείξει το σώμα σου όπως πρέπει, θα σου χαρίσει extra καμπύλες και φυσικά θα καλύψει τα σημεία που δε θες να φανούν. Έξαλλου ποια δε θέλει ένα εσώρουχο που θα εφαρμόζει τέλεια, είναι σέξι και θα ξετρελάνει το σύντροφό σου;

 

Σετ εσώρουχα : Tα κλασικά σετ γυναικεία σέξι εσώρουχα είναι το all time classic στυλ εσωρούχων που δε θα σε απογοητεύσει ποτέ. Αναδεικνύουν με τον πιο όμορφο και ξεχωριστό τρόπο κάθε γυναικείο σώμα. Είναι αυτά που σε κάνουν να νιώθεις ρομαντική, προκλητική, άνετη και φυσικά ο εαυτός σου! Είτε τα συνδυάσεις με ζαρτιέρες, είτε ξεχωριστά, είτε προσθέσεις καλτσοδέτες, θα αναδείξεις ιδανικά το σωματότυπό σου, χαρίζοντας του όμορφες και άρτιες καμπύλες, καλοσχηματισμένη σιλουέτα και ακαταμάχητη αυτοπεποίθηση, όπως σου αξίζει.

 

Η ομορφιά δεν έχει σχήμα ή μέγεθος. Τα σέξι εσώρουχα είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους σώματος. Αρκεί να πειραματιστείς και λίγο, για να βρεις αυτό που πραγματικά σου ταιριάζει! Στο e-string.gr θέλουμε το κάθε σώμα να απολαμβάνει ξανά και ξανά όλων των ειδών τα γυναικεία εσώρουχα. Ανακάλυψε όλη τη συλλογή του E-string.gr και βρες τα δικά σου ξεχωριστά και μοναδικά εσώρουχα.

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)