Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Νιώσε σέξι και με αυτοπεποίθηση με το Γυναικείο Σετ Εσωρούχων Softline Joana!

σετ εσωρούχων Softline Joana

Tι κάνει άραγε ένα σετ εσωρούχων ιδανικό για σένα; H απάντηση είναι σίγουρα αρκετά εύκολη. Για να μπορέσει ένα σετ εσωρούχων να μπει στην καρδιά σου πρέπει να είναι άνετο, minimal, σέξι και πάνω από όλα μοναδικό. Ή απλά να είναι το Γυναικείο Σετ Εσωρούχων Softline Joana.

 

Από άνετο σε Super Σέξι : Μια Plus Size επιλογή εσωρούχων για κάθε διάθεση.

 

Η εύρεση της σωστής εφαρμογής σε ένα σετ εσωρούχων πολλές φορές κάνει τη διαφορά για το πως νιώθεις φορώντας το. Για τις plus size γυναίκες, το να βρούμε άνετα και κολακευτικά εσώρουχα είναι μια πρόκληση που πρέπει να φέρουμε εις πέρας.

 

Το Γυναικείο Σετ Εσωρούχων Softline Joana είναι όλα όσα θα μπορούσες να ζητήσεις. Είναι άνετο, υποστηρικτικό, all time classic μαύρο χρώμα και ταυτόχρονα super σέξι. Έξαλλου ποια δε θέλει ένα άνετο και παράλληλα hot σετ εσωρούχων; Διαθέτει μπανέλα και ρυθμιζόμενες τιράντες στο στήθος για παραπάνω στήριξη και ασφάλεια κάθε ώρα και στιγμή. Επιπλέον, το ασορτί του στρινγκ εφαρμόζει τέλεια στους γοφούς και σε συνδυασμό με τις ζαρτιέρες δίνουν στις καμπύλες σου άλλη αίσθηση & οπτική.

 

Οι μοναδικές λεπτομέρειές του από vynil και δαντέλα ανάβουν φωτιές και υπόσχονται άγριες διαθέσεις σε όποια το φοράει, αλλά και σε όποιον το βλέπει! Το μαύρο Σετ Εσωρούχων Softline Joana αποτελεί μια τόσο άνετη και παράλληλα προκλητική επιλογή που δε θα μπορούσε να λείπει από κανένα συρτάρι εσωρούχων.

 

Είναι εκείνο του σετ εσωρούχων που σε όλες τις δύσκολες και εύκολες στιγμές θα είναι εκεί να σε περιμένει και να σε βγάλει ασπροπρόσωπη.

 

Ήρθε η ώρα να απαλλαγείς από τους περιορισμούς των παραδοσιακών plus size εσωρούχων και αγκαλιάσεις το σώμα και την αυτοπεποίθηση σου με ένα σετ εσωρούχων που μόνο παραδοσιακό δεν μπορεί να θεωρηθεί.

 

Στο e-string.gr κατανοούμε τις ανάγκες των plus size γυναικών και προσφέρουν μια σειρά εσωρούχων από στυλ που κολακεύουν και ενισχύουν τις καμπύλες σας.

 

Κάνε δικό σου το σετ εσωρούχων Softline Joana και ζήσε την απόλυτη εμπειρία από το E-string.gr.

 

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)