Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γυναικείο Κορμάκι Obsessive Giftella Teddy – Είστε έτοιμοι για το πιο hot Δώρο των Χριστουγέννων

Γυναικείο Κορμάκι Obsessive Giftella Teddy – Είστε έτοιμοι για το πιο hot Δώρο των Χριστουγέννων

 

Γυναικείο Κορμάκι Obsessive Giftella Teddy – Είστε έτοιμοι για το πιο hot Δώρο των Χριστουγέννων;

 

Αυτά τα Χριστούγεννα σας υποσχόμαστε πως θα είναι μοναδικά! Τόσο το γιορτινό κλίμα, λίγο ο καιρός που δεν είναι πολύ κρύος και λίγο ακόμα οι διακοπές που όλοι τις περιμένουμε, όλα συναινούν στο να περιμένουμε τα Χριστούγεννα πως και πως! Πώς όμως θα τα κάνετε λίγο πιο spicy; Μα φυσικά με ένα καυτό κορμάκι από την Obsessive, το ολοκαίνουργιο Κορμάκι Obsessive Giftella Teddy, που θα γίνει σίγουρα το πιο hot Δώρο των Χριστουγέννων σου!

 

Κορμάκι Obsessive Giftella Teddy – Κατακόκκινο & απόλυτα sexy!

 

Αν η λέξη sexy είχε δίπλα της μια θέση για εικόνα στο λεξικό, τότε το Κορμάκι Obsessive Giftella Teddy θα ήταν σίγουρο πως θα την κατακτούσε επάξια! Δεν είναι απλά το κατακόκκινο χρώμα του, δεν είναι απλά το τολμηρό και προκλητικό κόψιμό του, αλλά είναι επίσης το μοναδικό σχέδιό του που το κάνει ταυτόχρονα sexy και γιορτινό όσο κανένα! Ντυθείτε λοιπόν το πιο όμορφο και το πιο απολαυστικό «δώρο» των Χριστουγέννων με την ποιότητα και το περίτεχνο στυλ της Obsessive! Το μπούστο, σε μορφή κορδέλας, έρχεται να δέσει το εμπρός και το πίσω μέρος του με έναν πανέμορφο φιόγκο εμπρός, ενώ η διαφάνεια στο κάτω μέρος, ολοκληρώνεται ιδανικά με έναν καλαίσθητο και παιχνιδιάρικο φιογκάκι στο πίσω μέρος του! Κι αν το κόκκινο δεν είναι το αγαπημένο σας χρώμα μέχρι στιγμής, με το Κορμάκι Obsessive Giftella Teddy είναι σίγουρο πως θα αναθεωρήσετε με τον καλύτερο τρόπο! Απολαύστε το στις γιορτινές ημέρες αλλά και σε μια sexy και ιδιαίτερη στιγμή σου, μια επέτειο, ή απλά μια ημέρα την οποία δε θες να ξεχάσεις ποτέ και…θα μας θυμηθείς!

 

Ο λόγος και η αφορμή που θα κάνει τις γιορτές σου πιο sexy από ποτέ, ακούει στο όνομα Κορμάκι Obsessive Giftella Teddy και σε περιμένει αποκλειστικά στο E-string.gr να το κάνεις δικό σου! Εσύ, ακόμη το σκέφτεσαι;

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)