Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γυναικεία Babydoll – Simply, a girls best friend

Γυναικεία Babydoll – Simply, a girls best friend

 

Γυναικεία Babydoll – Simply, a girls best friend!

 

Δεν είναι τυχαίο πως τα γυναικεία babydoll αποτελούν ένα από τα αγαπημένα γυναικεία εσώρουχα στις προτιμήσεις του γυναικείου φύλου. Όχι βέβαια πως αυτό δεν ανταποκρίνεται και στους άνδρες! Τα γυναικεία Babydoll αποτελούσαν πάντοτε μια πολύ «μάχιμη» επιλογή από πλευράς στυλ, άνεσης αλλά και sexy χαρακτήρα, τόσο για μια ιδιαίτερη στιγμή, όσο και για την καθημερινότητα, με το ανάλογα πάντα ύφος!

 

Γυναικεία Babydoll – ένας εύκολος τρόπος να αισθάνεσαι sexy!

 

Είναι η αύρα τους, είναι ο αέρας τους, είναι η μοναδική τους αίσθηση και ο ξεχωριστός χαρακτήρας τους που τα κάνει εύκολα μία από τις top επιλογές σου! Είναι το sexy ύφος τους αλλά και τα ζωντανά και έντονα χρώματά τους που σου χαρίζουν μια αίσθηση πολυτέλειας και προκλητικού ή ρομαντικό χαρακτήρα, ανάλογα το τι θα επιλέξεις! Κι εδώ είναι το μεγάλο τους πλεονέκτημα! Δε χρειάζεται να είσαι κάθετη και απόλυτα συγκεκριμένη στο χαρακτήρα τους, παρά μόνο να ξέρεις τι θέλεις να αισθανθείς και τι συναισθήματα να προκαλέσεις! Γιατί μπορεί κάλλιστα να βρεις ένα babydoll που ταιριάζει απόλυτα για μια χαλαρή καθημερινή μέρα, αλλά με μια κίνηση να μεταμορφώνεται σε κάτι πολύ προκλητικό ή να κρύβει κάτι στο στυλ του που θα το κάνει sexy όσο κανένα άλλο. Ή να επιλέξεις ένα χρώμα που σε εκφράζει ή και κάποιο άλλο που θεωρείς έξω από τα συνηθισμένα για να δοκιμάσεις κάτι μοναδικό, ή και ένα συνδυασμό των δύο, ταιριάζοντάς το με τα αγαπημένα σου εσώρουχα! Γιατί πρακτικά, το μόνο σου όριο είναι η φαντασία σου! Δοκίμασε σχέδια, υφές και διαφορετικά στυλ, απόλαυσε όλα όσα σε εκφράζουν, και ζήσε τις πιο μοναδικές στιγμές σου με ένα babydoll!

 

Αν λοιπόν κι εσύ θεωρείς πως το στυλ σου δεν πρέπει να γνωρίζει όρια, αλλά μόνο εμπειρίες, το look σου θα πρέπει να γίνεται συνεχώς πιο αισθησιακό, αλλά με έναν τόνο ρομαντισμού, και τα γυναικεία σου εσώρουχα, να εκφράζουν τις βαθύτερες επιθυμίες σου, δεν έχεις παρά να κάνεις κλικ εδώ και να βρεις τα δικά σου babydoll αποκλειστικά από το E-string.gr !

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)