Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

It’s time to spice things up!

Time to spice tings up

Μήπως ήρθε η ώρα για λίγη ανανέωση; Ξεκίνα με την συλλογή σου από σέξι εσώρουχα! Αν θέλεις να εμπλουτίσεις την ντουλάπα σου, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείς να κάνεις για να προσθέσεις μια πιο τολμηρή νότα στην καθημερινότητα σου.

 

Είτε ψάχνεις για κάτι πιο παιχνιδιάρικο και αισθησιακό, που θα ανεβάσει την ερωτική σου διάθεση στα ύψη, σου έχουμε μερικά tips τα οποία σίγουρα θα σε βοηθήσουν να βρεις τα τέλεια κομμάτια για να προσθέσεις στη συλλογή σου.

 

Πειραματίσου με διαφορετικά υφάσματα - Εάν έχεις συνηθίσει να φοράς πιο κλασικά υφάσματα όπως η δαντέλα και το μετάξι, γιατί να μην δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό; Μπορείς να προσθέσεις κομμάτια vinyl, σατέν ή ακόμα και δερματίνη στη συλλογή σου για μια πιο τολμηρή και σαγηνευτική εμφάνιση.

 

Παίξτε με τα χρώματα - Μην φοβάσαι να βγεις από το comfort zone σου και να δοκιμάσεις νέα χρώματα. Οι φωτεινές, τολμηρές αποχρώσεις όπως το κόκκινο και το μπλε ηλεκτρίκ μπορούν να κάνουν τη διαφορά, ενώ τα πιο απαλά παστέλ όπως το ροζ και το σιελ μπορούν να δημιουργήσουν μια πιο ρομαντική ατμόσφαιρα.

 

Mix and match - Αντί να αγοράζεις μόνο ασορτί σετ, τόλμησε να συνδυάσεις διαφορετικά κομμάτια για να δημιουργήσεις πολλές μοναδικές εμφανίσεις. Ένα δαντελωτό μαύρο σουτιέν σε συνδυασμό με ένα έντονο κόκκινο στριγκακι, για παράδειγμα, μπορεί να δημιουργήσει μια τολμηρή και απίστευτα εκρηκτική ατμόσφαιρα για εσένα και το ταίρι σου!

 

Δοκίμασε διαφορετικά στυλ - Δεν χρειάζεται να επιλέγεις πάντα ένα συγκεκριμένο στυλ όταν πρόκειται για εσώρουχα. Πειραματίσου με διαφορετικά κοψίματα, όπως ένα ψηλόμεσο εσώρουχο ή ένα πιο αποκαλυπτικό σουτιέν, για να βρεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο σώμα και στο στυλ σου και σε κάνει να νιώθεις μια σέξι θεά!

 

Βρες τα κατάλληλα αξεσουάρ- Μην ξεχνάς τα μικρά έξτρα που μπορούν να ανεβάσουν τη συλλογή σέξι εσωρούχων σου στο επόμενο επίπεδο, και φυσικά να απογειώσουν την ερωτική σου ζωή! Η προσθήκη μιας ζώνης με καλτσοδέτα πχ ή υπερσέξι ψηλές διχτυωτές κάλτσες συμπληρώνει απίστευτα κάθε εμφάνιση, και δημιουργεί την διάθεση για μια καυτή βραδιά χωρίς αναστολές.

 

Νιώσε άνεση και αυτοπεποίθηση- Βεβαιώσου ότι έχεις επιλέξει κομμάτια που ταιριάζουν με την αισθητική σου, σου κάθονται γάντι και σε κάνουν να νιώθεις άνετη, σέξι και γεμάτη αυτοπεποίθηση οποιαδήποτε στιγμή.

 

Μπες λοιπόν στο E-string.gr, ανακάλυψε τις νέες παραλαβές μας, και ανανέωσε την γκαρνταρόμπα σου με μοναδικά τολμηρά κομμάτια που σίγουρα θα βάλουν φωτιά στην καθημερινότητα σου!

 

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)