Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γυναικείος Kορσές Passion Justina : Μια επιλογή για όλες τις wild & sexy βραδιές σου!

Κορσές Justina

Τι πιο σέξι και ερωτικό από αυτόν τον μαύρο κορσέ Passion Justina; Tι πιο προκλητικό, ελκυστικό και παράλληλα μοναδικό; Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτός ο εντυπωσιακός κορσές θα σου χαρίσει απολαυστικές νύχτες πάθους με τον σύντροφο σου, όπως δεν τις είχες ποτέ πιο πριν!

 

Γιατί να κάνεις δικό σου τον Κορσέ Passion Justina ;

 

Πρώτα από όλα, ένας γυναικείος κορσές από μόνος του αποτελεί την επιτομή της φινέτσας, πόσο μάλλον αυτός ο κορσές που κολακεύει πάρα πολύ ένα προσεγμένο γυναικείο σώμα! Το μοντέρνο του design, ο τρόπος που δένει ομοιόμορφα γύρω από τη μέση καθώς και το μοναδικό του ύφασμα από δαντέλα χαρίζουν στο σώμα σας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, πέρα από κάθε προηγούμενο! Το αποκαλυπτικό σχέδιο, αφήνει ακάλυπτο το στήθος και σίγουρα θα ωθήσει τον σύντροφο σας να κάνει πονηρές σκέψεις! Μαύρος, αποκαλυπτικός και σίγουρα ξεχωριστός, αυτός ο σέξι κορσές θα σου χαρίσει άπειρες νύχτες πάθους και ηδονής.

 

Έξαλλου ποια δε θέλει να φοράει ένα εντυπωσιακό εσώρουχο και να νιώθει απόλυτη αυτοπεποίθηση και ερωτισμό μέσα σε αυτό; O κορσές Passion Justina θα γίνει μια από τις top επιλογές σου, χάρη στην άψογη εφαρμογή στο κορμί και τις καμπύλες σας. Ο ρυθμιζόμενος δαντελωτός κορσές, το αποκαλυπτικό ντεκολτέ, αλλά και οι ασορτί ρυθμιζόμενες ζαρτιέρες, είναι μερικά από τα στοιχεία που τον κάνουν ξεχωριστό αλλά και παράλληλα παράφορα σέξι. Το ασορτί του string δε θα μπορούσε να είναι τίποτα λιγότερο από εκθαμβωτικό. Όχι μόνο δένει μοναδικά με το όλο σύνολο, αλλά και το σχέδιο και η ελαστικότητα του το κάνουν ευκολοφόρετο και δε χρειάζεται να το βγάλετε καθόλου από πάνω σας. Ναι ναι, ξέρετε καλά τι εννοούμε! Τέλος, το all time classic μαύρο του χρώμα, η υφή και οι λεπτεπίλεπτες γραμμές του θα σας κάνουν να το αγαπήσετε και να είναι η πρώτη επιλογή σας, σε κάθε ιδιαίτερη στιγμή σας!

 

Είστε έτοιμες να ζήσετε μοναδικές βραδιές με σύμμαχό σας αυτόν τον εντυπωσιακό κορσέ; Εμείς σίγουρα είμαστε! Χαρίστε σήμερα στον εαυτό σας αυτό το μοναδικό στολίδι και κάντε τον σύντροφο σας να παραμιλάει. Κάντε τον δικό σας αποκλειστικά στο www.e-string.gr.

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)