Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γυναικείος κορσές Obsessive 838 - ένα γυναικείο εσώρουχο που δε μοιάζει με κανένα άλλο

Γυναικείος κορσές Obsessive 838 - ένα γυναικείο εσώρουχο που δε μοιάζει με κανένα άλλο

 

Γυναικείος κορσές Obsessive 838 - ενα γυναικείο εσώρουχο που δε μοιάζει με κανένα άλλο

 

Κάτι μοναδικό, κάτι σίγουρα εντυπωσιακόΟ γυναικείος κορσές Obsessive 838 είναι η ενσάρκωση του όρου sexy στο γυναικείο εσώρουχο σου! Η μοναδική του φύση σε συνδυασμό με την πάντοτε αδιαμφισβήτητη ποιότητα της Obsessive κάνουν χωρίς αμφιβολία το γυναικείο κορσέ Obsessive 838 μια επιλογή που όχι μόνο θα απολαύσεις, αλλά επίσης να απορήσεις γιατί δεν το είχες φορέσει και πιο πριν!

 

Γυναικείος κορσές Obsessive 838: Στυλ που δε φθίνει στο χρόνο

 

Και μπορεί σε πολλές από εσάς η ιδέα του κορσέ να φαίνεται αναχρονιστική, παλιά, ξεπερασμένη ή οτιδήποτε άλλο, η αλήθεια όμως δε θα μπορούσε παρά να απέχει μίλια μακριά. Σε μια εποχή όπου το vintage, το ρετρό αλλά και το old style απολαμβάνουν μια πρωτοφανή αναβίωση, ο γυναικείος κορσές δε θα μπορούσε παρά να κατέχει μια ιδιαίτερη θέση. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που η Obsessive δημιούργησε κάτι ξεχωριστό: ο γυναικείος κορσές Obsessive 838 ήρθε να δώσει στα Χριστούγεννα σου και όχι μόνο ένα ξεχωριστό, γιορτινό αλλά και πολύ chic τόνο, με την ποιότητα κατασκευής και την εφαρμογή που μόνο αυτή μπορεί να προσφέρει. Ο γυναικείος κορσές Obsessive 838 έρχεται να αγκαλιάσει σφιχτά αλλά ιδανικά τις καμπύλες σου, δίνοντας τους σχήμα και μορφή, ύφος και άποψη, προοπτική και δυναμική όπως μόνο ένα γυναικείο εσώρουχο με χαρακτήρα θα μπορούσε να χαρίσει. Η ρομαντική του δαντέλα ήρθε να ταιριάξει απόλυτα με τις μοντέρνες προσθήκες από σχοινιά που κοσμούν το μπούστο του αλλά και χαρίζουν μια πιο wild προσέγγιση στο κλασικό αυτό κομμάτι. Το ασορτί στρινγκ του είναι κάτι που σίγουρα θα μαγνητίσει το βλέμμα του συντρόφου σου, ενώ διαθέτει ήδη την υποδοχή για ζαρτιέρες με μόνο γνώμονα να μπορείς να ολοκληρώσεις το πιο hot, προκλητικό, sexy look σου με μια μόνο κίνηση!

 

Εσύ, ακόμη το σκέφτεσαι; Δώσε στο στυλ και την αυτοπεποίθηση σου μια ώθηση , και απογείωσε το look σου αποκλειστικά από το E-string.gr και τον γυναικείο κορσέ Obsessive 838! Καν' τον δικό σου εδώ!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)