Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γυναικεία Κορμάκια - Γιατί να τα προτιμήσεις ως τα πιο hot γυναίκεια εσώρουχά σου

Γυναικεία Κορμάκια - Γιατί να τα προτιμήσεις ως τα πιο hot γυναίκεια εσώρουχά σου

 

Γυναικεία Κορμάκια - Γιατί να τα προτιμήσεις ως τα πιο hot γυναίκεια εσώρουχά σου

 

Είναι hot, είναι μοναδικά και είναι σίγουρα από τα πιο άνετα γυναικεία εσώρουχα που θα φορέσεις ποτέ. Ο λόγος για τα γυναικεία κορμάκια που διεκδικούν με άνεση τον τίτλο στα πιο sexy γυναικεία εσώρουχα που μπορείς να έχεις στη ντουλάπα σου! Γιατί όμως έχουμε όλοι τα γυναικεία κορμάκια ως συνώνυμο περισσότερο της άνεσης και λιγότερο του στυλ και του sexy look μας; Σίγουρα μια ερώτηση στο σύντροφό σας θα σας επιβεβαιώσει για το αντίθετο.

 

Γυναικεία κορμάκια: το στυλ σου, όπως εσύ το επιλεγείς.

 

Το μυστικό είναι στην ευελιξία. Στο χρώμα, στο στυλ, στο ύφος, στην προκλητικότητα, στην αίσθηση, σε όλα όσα θες να έχεις στα γυναικεία εσώρουχα σου! Γιατί ακόμη κι αν επιλέξεις να είσαι η πιο προκλητική, η πιο ρομαντική ή η πιο καθημερινή και άνετη, αυτό μπορείς να το βρεις στο γυναικείο κορμάκι που θα επιλέξεις με την πρώτη ματιά! Γιατί στο E-string.gr θα βρεις τα γυναικεία κορμάκια που θα σε συντροφεύουν από το πρωί έως το βράδυ, από τη χαλάρωση τις ώρες που κοιμάσαι, από την άνεση που θες να έχεις τις ώρες που είσαι σε κίνηση μέσα στη μέρα έως τις ώρες που θες να απολαύσεις τις πιο ιδιαίτερες στιγμές με το σύντροφό σου! Γιαυτό κι εμείς επιλέγουμε για εσένα μόνο γυναικεία κορμάκια άριστης ποιότητας και αισθητικής, μόνο από κορυφαία brands του χώρου, όπως η Obseseive, η Anais Apparel, η Let' s Duck, η Passion, η Chilirose και πολλές ακόμα που υπόσχονται να κλέψουν όχι μόνο το βλέμμα αλλά και την καρδιά σου από την πρώτη στιγμή που θα το φορέσεις!

 

Τώρα είναι η στιγμή να κάνεις στον εαυτό σου το καλύτερο δώρο, αλλά και στο σύντροφό σου επίσης! Επέλεξε τα γυναικεία κορμάκια που θα σε βοηθούν να είσαι άνετη όλη μέρα, αλλά και τα γυναικεία κορμάκια εκείνα που θα τον τρελάνουν πέρα από κάθε αμφιβολία και απόλαυσε τα νύχτα και μέρα! Βρες τα όλα με ένα κλικ μόνο εδώ!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)