Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γυναικείο Μαγιό Μπικίνι Marko Sheryl Espresso Calendula

Γυναικείο Μαγιό Μπικίνι Marko Sheryl Espresso Calendula

 

Γυναικείο Μαγιό Μπικίνι Marko Sheryl Espresso Calendula

 

Καιρός για ανανέωση, δε νομίζεις; Να δώσεις ένα ξεχωριστό χρώμα, μια διαφορετική πνοή, ένα διαφορετικό νόημα και προσέγγιση σε αυτό που εννοούμε δροσερό καλοκαίρι! Και έχουμε έναν πολύ πρωτότυπο και ευφάνταστο τρόπο να αλλάξεις τον τρόπο που έβλεπες έως τώρα το καλοκαίρι σου: το γυναικείο μαγιό μπικίνι Marko Sheryl Espresso Calendula με τις πιο ζωηρές και παιχνιδιάρικες πινελιές για να απολαύσεις τον ήλιο όπως ποτέ άλλοτε!

 

Γυναικείο Μαγιό Μπικίνι Marko Sheryl Espresso Calendula: Χρώμα, χρώμα, χρώμα!

 

Κι αν ήδη δεν το έχεις αγαπήσει, μόλις ήρθε η στιγμή! Μπορεί να είναι κάτι διαφορετικό από αυτά που ίσως φαντάστηκες, αυτό που έχεις συνηθίσει, αυτό που έχεις ξαναβάλει! Αλλά είναι σίγουρο ότι θα το αγαπήσεις! Μπεζ πουά λοιπόν! Και πορτοκαλί! Και μικρές λεπτομέρειες από μαύρο! Και λευκό! Σου ακούγονται πολλά; Κι όμως δεν είναι, είναι όλα όσα χρειάζεσαι για να ξεχωρίσεις, απλά, λιτά και όμορφα με το στυλ και την προσωπικότητά σου! Και μπορεί το πουά να σου φάινεται ξένο, μπορεί να είναι έξω από τα νερά σου, αλλά σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις! Γιατί, τι πιο όμορφο και πιο ζωηρό, πιο παιχνιδιάρικο από τα φωτεινά χρώματα όπως το πορτοκαλί, με το διακριτικό πουά για να ταιριάξεις το πιο φωτεινό καλοκαίρι σου;

 

Παιχνίδια στο ύφος, χωρίς παιχνίδια στην ποιότητα!

 

Φυσικά, το γυναικείο μαγιό μπικίνι Marko Sheryl Espresso Calendula δεν είναι το συνηθισμένο μαγιό σου! Αυτό όμως δε σημαίνει πως θα θυσιάσεις την ποιότητα στο μαγιό σου ή την άνεσή σου! Η Marko φροντίζει κάθε φορά να εστιάζει στην άνεση όσο εστιάζει και στο στυλ σου και αυτό φαίνεται κάθε φορά που φοράς ένα γυναικείο μπικίνι Marko, πόσο μάλλον το γυναικείο μαγιό μπικίνι Marko Sheryl Espresso Calendula! Με αφαιρούμενη ενίσχυση αλλά και μπανέλα στο στήθος, δένει πίσω από την πλάτη με το κλασικό κλιπ, χωρίς να κουράζει ή να πιέζει για να μπορείς να έχεις πάντοτε την άριστη εφαρμογή με τις προσθαφαιρούμενες και ρυθμιζόμενες τιράντες του!

 

Παίξε με τα χρώματα λοιπόν, αλλά με την πιο άνετη εφαρμογή που είχες ποτέ σου! Το γυναικείο μαγιό μπικίνι Marko Sheryl Espresso Calendula είναι η λύση στο φετινό καλοκαίρι σου για διάθεση, χρώμα και το πιο εντυπωσιακό στυλ που είχες πότε!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)