Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γυναικεία Babydoll Obsessive Προσιτή πολυτέλεια που θα σε μαγέψει

Γυναικεία Babydoll Obsessive

 

Γυναικεία Babydoll Obsessive: Προσιτή πολυτέλεια που θα σε μαγέψει!

 

Χωρίς αμφιβολία, είναι από τα κορυφαία γυναικεία babydoll που θα φορέσεις ποτέ! Χωρίς δεύτερη σκέψη, είναι σίγουρα από τα πιο ποιοτικά γυναικεία babydoll που θα συναντήσεις στην ελληνική αγορά! Και χωρίς δισταγμό, είναι αυτά που θα κόψουν την ανάσα στον σύντροφό σου, από το πρώτο βλέμμα που θα σου ρίξει έως και τη στιγμή που θα το βγάλεις από επάνω σου!

 

Γυναικεία Babydoll Obsessive: Νύχτες απόλυτης γοητείας

 

Ίσως ο πιο αντιπροσωπευτικός τίτλος που θα μπορούσε να γραφτεί για τα γυναικεία Babydoll Obsessive! Και σίγουρα ο πιο αντιπροσωπευτικός! Γιατί αυτή είναι και η πεμπτουσία τους, χωρίς περιττές λεπτομέρειες και φανφάρες! Τα γυναικεία babydoll Obsessive δημιουργήθηκαν και δημιουργούνται για να αισθάνεσαι, να νιώθεις και να είσαι sexy όποια στιγμή της ημέρας κι αν τα φοράς! Αέρινα, λιτά, απέριττα ή προκλητικά, είναι η επιλογή σου για να ολοκληρώσεις ένα σύνολο γεμάτο αισθησιασμό, λάμψη και sexy διάθεση!

 

Οι επιλογές σου, ο χαρακτήρας σου!

 

Ο χαρακτήρας σου είναι το πιο σημαντικό γνώρισμα που για την επιλογή σου σε γυναικεία babydoll Obsessive! Βρες μέσα σου ποιες είναι οι πραγματικές σου επιθυμίες και οι ανάγκες σου! Θέλεις κάτι sexy, αλλά διακριτικό που θα μαγέψει το βλέμμα του συντρόφου σου; Ή επιθυμείς κάτι πιο παιχνιδιάρικο, με χρώματα και υφές που θα διεγείρουν τη φαντασία του; Εκτός αν επιθυμείς να δώσεις το κάτι παραπάνω στη νύχτα σου, με premium επιλογές σε υφάσματα, design και χρώματα που διεγείρουν το πάθος και την ανυπομονησία του; Τα γυναικεία Babydoll Obsessive είναι εδώ για να κάνουν κάθε κρυφή σου επιθυμία πραγματικότητα με δύο βασικά συστατικά: Αξεπέραστη ποιότητα κατασκευής και αίσθησης πάνω στο κορμί σου και τιμή που όμοιά της δε θα ξαναβρείς στην ελληνική αγορά!

 

Ανακάλυψε κι εσύ τα γυναικεία babydoll Obsessive λοιπόν! Μεταμόρφωσε τις νύχτες και τις μέρες σου με τον πιο εντυπωσιακό, αισθησιακό και sexy τρόπο, μόνο με ένα σου κλικ! Δες τα όλα στην πιο πλούσια γκάμα αποκλειστικά από το E-string.gr εδώ!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)