Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

From Swim to Street: Styling μαγιό ως μοντέρνα ρούχα!

Μαγιό ως μοντέρνα ρούχα

From Swim to Street: Styling μαγιό ως μοντέρνα ρούχα!

 

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και ήρθε η ώρα να σας πούμε όλα τα μυστικά για να φορέσετε το μαγιό σας από το πρωί μέχρι το βράδυ, στην κυριολεξία.

Τα μαγιό είναι συνδεδεμένα κυρίως με τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού και τις βουτιές στην παραλία, ωστόσο, με την εξάπλωση των τάσεων στη μόδα, έχουμε δει μια αυξανόμενη τάση για τη χρήση των μαγιό και εκτός παραλίας.

Αν αναρωτιέστε πώς μπορείτε να εντάξετε ένα μαγιό στις καθημερινές σας εμφανίσεις, στο e-string.gr σας έχουμε όλες τις απαντήσεις και τα tips που χρειάζεστε!

  1. Μαγιό και λινό πουκάμισο: Ένα μαγιό μπορεί να αναβαθμίσει και να κάνει το λινό πουκάμισο σας να μοιάζει super hot. Και όμως, ναι! Φορέστε μόνο το μαγιό σας από κάτω, προσθέστε ένα λινό πουκάμισο πάνω και είστε έτοιμες. Είτε φορέσετε μόνο το πουκάμισο σαν φόρεμα είτε σετ με παντελόνι το σίγουρο είναι ότι θα κλέψετε τις εντυπώσεις.

  1. Μαγιό και κιμονό: Ένα printed κιμονό είναι ιδανικό για να το φορέσετε πάνω από το μαγιό σας. Επιλέξτε ένα κιμονό με μοναδικά σχέδια και χρώματα για μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Μπορείτε να προσθέσετε και μια ζώνη ώστε να εκτοξεύσετε το outfit σας.

  1. Μαγιό με ψηλόμεσο παντελόνι: Είτε έχετε ολόσωμο μαγιό είτε όχι, μπορείτε να το φορέσετε με ένα ψηλόμεσο παντελόνι και να το αναδείξετε πολύ παραπάνω από ό,τι στην παραλία. Είναι μια κομψή και μοντέρνα εμφάνισή που μπορείτε να φορέσετε σε πολλές περιστάσεις.

  1. Μαγιό και φόρεμα: Ένα κοντό, διάφανο φόρεμα μπορεί να γίνει ένα όμορφο κάλυμμα για το μαγιό σας. Φορέστε το μαγιό σας κάτω από το see-through φόρεμα σας, για μια κομψή και αέρινη εμφάνιση. Αν το μαγιό σας έχει strass και είναι σε γήινα χρώματα ακόμα καλύτερα!

Οι καλοκαιρινές περιπέτειες είναι πολλές, και με το σωστό μαγιό και μια δόση φαντασίας, μπορείτε να είστε πάντα έτοιμες για να κατακτήσετε τον κόσμο με στυλ! Ανακαλύψτε τα πιο hot και stylish μαγιό της σεζόν στο www.e-string.gr και φύγαμε για χαλαρές βόλτες στο νησί!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)