Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Κάνε βουτιά στην λάμψη με το Γυναικείο Μαγιό - Μπικίνι Obsessive Balitta

 

Obsessive Balitta

Κάνε βουτιά στην λάμψη με το Γυναικείο Μαγιό - Μπικίνι Obsessive Balitta

 

Οι διακοπές έφτασαν! Ετοιμάσου λοιπόν να χαλαρώσεις κάτω από τον ήλιο και να κάνεις αμέτρητες βουτιές με το εκθαμβωτικό Balitta Bikini Set της Obsessive! Φαντάσου απλά τον εαυτό σου στην παραλία ντυμένη με τη μαγευτική metallic μωβ γοητεία της Balitta και όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω σου!

Πες αντίο στα συνηθισμένα μαγιό και αγκάλιασε τον μαγευτικό & λαμπερό κόσμο αυτού του εντυπωσιακού σετ μπικίνι! Με τόσο μαγευτικό χρώμα, θα κερδίσει τις εντυπώσεις από τη στιγμή που θα πατήσεις το πόδι σου στην ακτή. Είτε κάνεις ηλιοθεραπεία δίπλα στην πισίνα είτε κάνεις μια βουτιά στο Αιγαίο, αυτή η εκθαμβωτική μοβ απόχρωση είναι βέβαιο ότι θα σε κάνει το επίκεντρο της προσοχής σε κάθε απόδραση στην παραλία.

Shimmering perfection!

Το να αναδεικνύεις τις καμπύλες σου δεν ήταν ποτέ τόσο διασκεδαστικό! Το πάνω μέρος του σετ είναι φτιαγμένο για να στηρίζει και ταυτόχρονα να τονίζει τα καλύτερα στοιχεία σου. Το διπλό κορδόνι αποτελεί μια σέξι και ιδιαίτερη προσθήκη που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη. Επιπλέον οι μεταλλικοί τόνοι προσθέτουν μια πινελιά παιχνιδιάρικου χαρακτήρα, διασφαλίζοντας ότι όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σου για όλους τους σωστούς λόγους!

Το ασορτί κάτω μέρος είναι σχεδιασμένο για να αγκαλιάζει τις καμπύλες σου, σαν δεύτερο δέρμα, σε όλα τα σωστά σημεία. Οι μεταλλικές λεπτομέρειες συνεχίζονται, τραβώντας την προσοχή στην ακαταμάχητη γοητεία σου. Αγκάλιασε την παιχνιδιάρικη και πιο αυθόρμητη πλευρά σου καθώς διασκεδάζεις στα κύματα, νιώθοντας υπέροχη και γεμάτη αυτοπεποίθηση.

 True Statement

Το σετ μπικίνι Balitta της Obsessive δεν είναι απλά ένα μαγιό. Είναι μια δήλωση. Είναι μια πρόσκληση για να γιορτάσεις τον εαυτό σου, να αγκαλιάσεις την αυτοπεποίθησή σου και να απελευθερώσετε την τολμηρή σου πλευρά.

Αν είσαι λοιπόν έτοιμη να απογειώσεις τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις, τότε αυτό το σετ αποτελεί την ιδανική επιλογή! Ανακάλυψε το τώρα στο e-string.gr και ξεκίνα τις διακοπές σου με απόλυτο στυλ!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)