Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Πώς το απόλυτα απολαυστικό γυναικείο Babydoll Excellent Beauty D-337 θα απογειώσει την καθημερινή σου διάθεση

Πώς το απόλυτα απολαυστικό γυναικείο Babydoll Excellent Beauty D-337 θα απογειώσει την καθημερινή σου διάθεση

 

Πώς το απόλυτα απολαυστικό γυναικείο Babydoll Excellent Beauty D-337 θα απογειώσει την καθημερινή σου διάθεση!

Σίγουρα δε χρειάζεται μια ολόκληρη γκαρνταρόμπα για να αλλάξεις τη διάθεσή σου! Και σίγουρα δε χρειάζεσαι κάτι εξαιρετικά funky ή επιτηδευμένο για να κάνεις τη διαφορά σε μια καθημερινή νύχτα! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι το Babydoll Excellent Beauty D-337, μια επιλογή που θα σε ενθουσιάζει με το sexy & ρομαντικό χαρακτήρα της αλλά και τις πικάντικες πινελιές της!

Smooth & Silk, ή απλά το εξαιρετικό Babydoll Excellent Beauty D-337!

Αισθησιακό όσο λίγα, girly όσο ελάχιστα, απόλυτα εντυπωσιακό όσο δεν είχες φορέσει, πόσο μάλλον ξαναδεί! Το Babydoll Excellent Beauty D-337 είναι μια ωδή στην ποιότητα, το ρομαντισμό αλλά και τον αισθησιασμό, χωρίς να κουράζει, να φλυαρεί ή να ξεγελά με το χαρακτήρα του. Είναι όσο sexy χρειάζεσαι για να μην ξεκολλά τα μάτια του από επάνω σου! Ιδιαίτερα με το μοναδικό του sexy άνοιγμα, στο πίσω μέρος, τώρα μπορείς να απολαμβάνεις το πιο αέρινο look, όπως δεν το είχες ποτέ! Είναι όσο αισθησιακό θα ήθελες, με τη δαντέλα και τις διαφάνειες σε περίοπτες θέσεις ! Το παιχνίδισμά τους, η αέρινη υφή τους και η μοναδική και μεταξένια υφή τους, είναι και αυτά που θα σε κερδίσουν από την πρώτη κιόλας στιγμή! Αλλά και απόλυτα girly, θυμίζοντας εσώρουχα μιας άλλης εποχής, με ένα γλυκό απαλό ροζ χρώμα, που σε προδιαθέτει για μια νύχτα γλυκιά και τρυφερή, χωρίς όμως εκπτώσεις και στη θηλυκή πλευρά του, με μια έντονη δαντελένια φάσα κάτω από το μπούστο, που τονίζει τόσο τον αισθησιασμό όσο και την sexy πλευρά σου!

Αν λοιπόν κι εσύ θες να απολαμβάνεις μια τέλεια αισθητική, χωρίς να κουράζει, χωρίς φλυαρία, και με μια απόλυτα θηλυκή και αισθησιακή διάθεση, τότε το Babydoll Excellent Beauty D-337 είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου! Κάν΄το δικό σου αποκλειστικά από το E-string.gr και ζήσε ημέρες και νύχτες με πάθος και μοναδικό στυλ!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)