Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Το τέλειο babydoll για μια νύχτα μυστηρίου

Το τέλειο babydoll για μια νύχτα μυστηρίου

 

Το τέλειο babydoll για μια νύχτα μυστηρίου & πάθους: το Beauty Night Eve Babydoll !


 

Και ποιος δε λαχταρά μια νύχτα μυστηρίου; Ή μια νύχτα πάθους με έντονες συγκινήσεις και λαμπερές αποδράσεις από τα συνηθισμένα; Όλοι μας φυσικά, και η Beauty Night έρχεται να κάνει τα όνειρά μας πραγματικότητα με τον πιο όμορφο, sexy & θηλυκό τρόπο! Με το εξαιρετικό Beauty Night Eve Babydoll, που υπόσχεται να βάλει φωτιά ακόμη και στις πιο βαρετές νύχτες!

Τόλμησε το αναπάντεχο με το Beauty Night Eve Babydoll!

Γιατί κάτι τέτοιες στιγμές αξίζουν και πρέπει να γίνουν δικές σου, με τον πιο όμορφο και sexy τρόπο! Μην ξεχνάς όμως πως έχεις στο πλευρό σου τον πιο πολύτιμο σύμμαχο: το Beauty Night Eve Babydoll και όλη τη φινέτσα και το στυλ της Beauty Night! Συνυφασμένο με τη δαντέλα και το μυστήριο, έρχεται δυναμικά να κάνει το κάτι παραπάνω στις νύχτες σου! Με την προσθήκη του σατέν, είναι η απόλυτη επιλογή για εσένα που δεν κάνεις εκπτώσεις ούτε στο στυλ αλλά ούτε και στη sexy διάθεσή σου! Αλλά και με το τέλειο κόψιμό του, το ανάλαφρο και καυτό look του, όπως επίσης και με τη μίνι φουστίτσα του, το Beauty Night Eve Babydoll είναι χωρίς αμφιβολία ένα κομμάτι που δεν πρέπει επουδενί να λείπει από τη γκαρνταρόμπα σου! Γιατί πολύ απλά, μπορείς να το τολμήσεις μέσα από το αγαπημένο σου outfit, χωρίς να σε κουράσει, με την απαραίτητη διαφάνεια, χαρίζοντας ταυτόχρονα μια εντυπωσιακή προσθήκη σε κάθε σου καυτό σετ!

Ο μόνος σου περιορισμός στο πώς θα το χρησιμοποιήσεις είναι απλά η φαντασία σου! Απόλαυσε το με όλα τα αγαπημένα σου sets ή outfits, και χάρισε στις νύχτες και τις ημέρες σου όλα όσα λαχταράς! Απόκτησε το αποκλειστικά από το E-string.gr εδώ, και κάνε το καλύτερο δώρο στο στυλ και τον εαυτό σου!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)