Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Τέλεια γυναικεία εσώρουχα, τέλειο ραντεβού

τέλεια γυναικεία εσώρουχα

 

Τέλεια γυναικεία εσώρουχα, τέλειο ραντεβού!

 

Το ξέρουμε πως αγαπάς τα γυναικεία εσώρουχα σου! Και επίσης γνωρίζουμε πως είναι το απόλυτο όπλο σου σε κάθε ραντεβού! Ακόμη κι αν δεν καταλήξει στο επίμαχο αποτέλεσμα, σίγουρα η επιλογή παίζει τεράστιο ρόλο τόσο στην ψυχολογία όσο και στη διάθεσή σου! Πώς όμως θα διαλέξεις τα σωστά γυναικεία εσώρουχα για το τέλειο ραντεβού και το αποτέλεσμα που θες;

 

Γυναικεία εσώρουχα: Η ομορφιά ξεκινά από μέσα σου

 

Διατήρησε τα χρώματά σου γήινα. Κράτα τις γραμμές σου απλές και λιτές. Το ξέρεις κι εσύ πως το μαύρο και το κόκκινο αποτελούσαν πάντα φαντασίωση των ανδρών. Αυτό όμως δεν είναι μονόδρομος. Τα γυναικεία εσώρουχα σου είναι εσύ, είναι η προσωπικότητα σου. Κι αυτό θα πρέπει να θυμάσαι όταν τα επιλέγεις. Και σίγουρα δε χρειάζεσαι μια έξτρα πολύπλοκότητα στη ζωή σου. Γι’ αυτό, φρόντισε και να βγαίνουν εύκολα!

 

Μην το ζορίζεις

 

Άφησε το σώμα σου να φερθεί φυσικά, χωρίς να το πιέζεις σε στενότερα νούμερα. Ακόμη κι αν είσαι Plus size, το σώμα σου πρέπει να αναπνέει και οι επιλογές σου να το κολακεύουν χωρίς να το φέρνεις στα όριά του. Τα γυναικεία εσώρουχα σου θα πρέπει να αγκαλιάζουν τις καμπύλες σου και να βγάζουν προς τα έξω την πιο θηλυκή σου πλευρά χωρίς να φτάνεις στην υπερβολή! Συν τις άλλοις, σίγουρα δε θα είσαι άνετα, και πίστεψε με, αυτό φαίνεται!

 

Θυμήσου τα αξεσουάρ

 

Στο ντύσιμο σου τα πάντα παίζουν το ρόλο τους, πόσο μάλλον τα αξεσουάρ που θα επιλέξεις! Από μια καλτσοδέτα έως και τις πιο εντυπωσιακές ζαρτιέρες ή έναν κορσέ που κόβει την ανάσα (και δεν εννοούμε κυριολεκτικά), οι μικρές λεπτομέρειες είναι που θα μείνουν χαραγμένες στο μυαλό του! Ανέβασε το επίπεδο με Kinky και παιχνιδιάρικες επιλογές που ξεπερνούν τη φαντασία του και δε θα το μετανιώσεις! Τα αξεσουάρ δημιουργήθηκαν για να πηγαίνουν τα γυναικεία εσώρουχα σου ένα βήμα παραπέρα και την απόλαυση σε νέες περιπέτειες!

 

Γι΄αυτό, μην το σκέφτεσαι υπερβολικά και άφησε το ένστικτο και τη φαντασία σου ελεύθερη να δημιουργήσουν το απόλυτο σύνολο! Ευτυχώς, στο E-string.gr έχουμε να σου προτείνουμε κορυφαίες επιλογές σε γυναικεία εσώρουχα και αξεσουάρ για να ζήσεις μια νύχτα που θα θυμάσαι με το σύντροφό σου για πολύ καιρό ακόμα!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)