Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γυναικεία Εσώρουχα 3 λάθη που πρέπει να αποφύγεις

Εσώρουχα 3 λάθη

 

Γυναικεία Εσώρουχα : 3 λάθη που πρέπει σίγουρα να αποφύγεις!

 

Σίγουρα τα tips για τα γυναικεία εσώρουχα σου είναι το Α και το Ω για την επιλογή τους, μήπως όμως είναι καιρός να αναθεωρήσεις και τα λάθη που έκανες έως τώρα; Γιατί ουδείς αναμάρτητος, όλοι όμως αγαπάμε όσους μαθαίνουν και διορθώνονται από τα λάθη τους! Πώς θα το κάνεις αυτό; Είναι πανεύκολο! Just keep reading!

 

Γυναικεία Εσώρουχα που δεν είναι σετ; Ποτέ πια!

 

Οι λόγοι πολλοί, από τους πιο απλούς και κατανοητούς(αισθητικά ταιριάζουν άψογα), αλλά και τους λίγο πιο ψαγμένους(η διαφορά στην αίσθηση του υφάσματος). Σίγουρα δε θες να ξημερώσει άλλη μία από εκείνες τις ημέρες που λες, ότι κάτι σου φταίει και δεν ξέρεις τι! Τα γυναικεία εσώρουχα σου μπορεί να είναι ο λόγος λοιπόν! Ακόμη και μικρές διαφορές στο ύφασμα και την υφή του, μπορεί να έχουν επίδραση στην ψυχολογία σου, που ναι μεν φαντάζει ανεπαίσθητη, αρκεί όμως να σου χαλάσει τη μέρα!

 

Καθημερινά εσώρουχα

 

Άνεση; Φυσικά! Χρώμα; Φυσικά! Άριστη εφαρμογή; Βεβαίως! Αυτά είναι η επιτομή στα καθημερινά γυναικεία εσώρουχα! Κανένα από τα τρία συστατικά δεν πρέπει ούτε να λείψει, αλλά ούτε και να το αμελήσεις! Δεν έχει σημασία αν θα είναι brazil, string, με δαντέλα ή χωρίς, ακόμα και boxer! Σημασία έχει να ευχαριστιέσαι να το φοράς, να ταιριάζει σε εσένα και στο σώμα σου!

 

Τσέκαρε πολύ καλά τις ετικέτες!

 

Το υλικό στα γυναικεία εσώρουχα σου θα σε συντροφεύει όλη μέρα, και πολύ πιθανόν, όλη νύχτα! Δεν είναι αμαρτία να μην το επιλέξεις σωστά! Άκουσε το σώμα σου και τις ανάγκες του και αυτό θα σε ανταμείψει! Πώς; Χαρίζοντας σου αυτοπεποίθηση, λάμψη και ζωντάνια! Επέλεξε πάντα υλικά κορυφαίας ποιότητας, όπως το βαμβάκι και απέφυγε τα συνθετικά, που μπορεί να δημιουργήσουν ερεθισμούς ή ανεπιθύμητες αντιδράσεις στο δέρμα σου!

Είδες πόσο απλό ήταν; Με μόλις 3 κινήσεις ανανέωσες τη γκαρνταρόμπα σου στα γυναικεία εσώρουχα σου με στυλ, άποψη και εξαιρετική ποιότητα! Φυσικά, μην ξεχνάς να τσεκάρεις τις Νέες Παραλαβές του E-string.gr για εντυπωσιακά νέα σχέδια με άριστη ποιότητα & εφαρμογή! Για την επόμενη πιο sexy επιλογή σου!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)