Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Πρόσθεσε μια νότα αισθησιασμού στις νύχτες σου με τον sexy κορσέ Obsessive Amor Blanco!

κορσές Obsessive Amor Blanco

Κλασική δαντέλα, σαγηνευτικό δέσιμο και εκλεπτυσμένο κόψιμο- τρία πράγματα που περιγράφουν τον κορσέ Amor Blanco από την κορυφαία ( και απόλυτα αγαπημένη) Obsessive.

 

Ο κορσές έχει σχεδιαστεί με εφαρμοστό μπούστο που τονίζει τις καμπύλες σου και αναδεικνύει τη θηλυκή σιλουέτα σου. Κλείνει με εύκολο δέσιμο στην πλάτη για εγγυημένη άνεση κάθε στιγμή! Κατασκευασμένος από δαντέλα υψηλής ποιότητας και με λεπτό περίτεχνο μοτίβο, σίγουρα θα μαγνητίσει την προσοχή του συντρόφου σου και θα σου προσφέρει ξεχωριστές βραδιές μαζί του!

 

Το ασορτί στρινγκ είναι εξίσου δελεαστικό, με το διάφανο δαντελένιο ύφασμα και το flirty cut. Το στρινγκ διαθέτει άνετο σχέδιο που κάθεται τέλεια στους γοφούς σου, ενώ η δαντέλα παρέχει αρκετή κάλυψη για να διατηρεί τα πράγματα παιχνιδιάρικα και μυστηριώδη, και φυσικά να ανεβάσει την ερωτική σας διάθεση στα ύψη!

 

Θα αγκαλιάσει ευχάριστα το σώμα σου, θα τονίσει όλα τις καμπύλες σου και θα σου δώσει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι για να ζήσεις απόλυτες στιγμές πάθους.

 

Είτε σχεδιάζεις μια ρομαντική βραδιά είτε απλά θέλεις να νιώσεις γεμάτη αυτοπεποίθηση και σέξι, ο γυναικείος κορσές Obsessive Amor Blanco με στρινγκ είναι η τέλεια επιλογή. Αυτό το σετ εσωρούχων είναι βέβαιο ότι θα σας κάνει να νιώσεις πιο κομψή και αισθησιακή από ποτέ, ενώ παράλληλα θα σου προσφέρει την άνεση και την υποστήριξη που χρειάζεσαι για να νιώσεις στα καλύτερα σου.

 

Αν λοιπόν ψάχνεις για το νέο αγαπημένο σου εσώρουχο που θα σε κάνει να νιώθεις ξεχωριστή και απόλυτα ερωτική, το Estring.gr είναι εδώ για να σου δώσει την λύση! Μην ψάξεις πέρα από τον κορσέ Obsessive Amor Blanco Corset! Με τη λεπτή δαντέλα, το θηλυκό σχέδιο, το σαγηνευτικό κόψιμο, και βεβαίως το αθώο και ταυτόχρονα πολλά υποσχόμενο λευκό χρώμα, είμαστε σίγουροι ότι αυτός ο κορσές θα γίνει νέα εμμονή σου από την γκαρνταρόμπα σου.

 

Κάν’ τον δικό σου αποκλειστικά από το Ε-string.gr, και ζήσε μοναδικές στιγμές γεμάτες πάθος!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)