Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Προκάλεσε σεισμό πολλών Ρίχτερ με το Super Sexy Φόρεμα Earth Shaker της Penthouse

Super Sexy Φόρεμα Earth Shaker της Penthouse

Ήρθε η ώρα να αποκτήσεις το πιο Sexy Φόρεμα που είχες ποτέ! Το σούπερ αισθησιακό Φόρεμα Earth Shaker σε μαύρο χρώμα από την Penthouse είναι εδώ για να εκτοξεύσει το στυλ & το σεξαπίλ σου και να σε κάνει ακαταμάχητη στα μάτια του συντρόφου σου. Μην στέκεσαι πια στα συνηθισμένα. Η γκαρνταρόμπα σου χρειάζεται ανανέωση και η ώρα είναι τώρα! Το E-string σου έχει την πιο hot πρόταση για να προσθέσεις στις νύχτες σου τον αισθησιασμό που τους έλειπε! Έχουμε να προτείνουμε το τέλειο σκηνικό για να σαγηνεύσεις το ταίρι σου και να τον παρασύρεις σε στιγμές γεμάτες έρωτα!

Το μαύρο σέξυ Φόρεμα Earth Shaker της Penthouse κάνει αυτό που υπόσχεται: προκαλεί σεισμό στο κρεβάτι και στη σχέση σας! Το μοναδικό με αυτό το φορεματάκι είναι πως δεν συγκαταλέγεται αποκλειστικά στα εσώρουχα, καθώς μπορεί να είναι μεν σούπερ σέξυ, κανείς όμως δεν σου απαγορεύει να το φορέσεις και σε μια νυχτερινή έξοδο με το ταίρι σου! Το σκηνικό είναι απλό και μπορεί να στηθεί πανεύκολα!

Πρότεινε στον παρτενέρ σου να βγείτε κάπου όμορφα για ποτό. Φρόντισε να είστε μόνοι, ώστε να μπορείς να τον ξελογιάσεις ευκολότερα! Είτε είναι η σχέση σου, είτε προσπαθείς να τον κατακτήσεις, με το φόρεμα Earth Shaker από το E-string θα έχεις σίγουρα την ευκαιρία σου! Διάλεξε λοιπόν το μέρος και πρότεινε του να συναντηθείτε κατευθείαν εκεί. Φόρεσε το μαύρο καυτό σου φόρεμα και συνδύασε το οπωσδήποτε με ένα μαύρο καλσόν με δίχτυ - σούπερ σέξυ και αγαπημένο κομμάτι ανδρών & γυναικών - ή με αισθησιακές κάλτσες με δαντέλα! Μία ακόμη πολύ καλή επιλογή είναι το καλσόν αυτοκινήτου, που χαρίζει ελευθερία κινήσεων για ερωτικά παιχνίδια στο αμάξι! Φυσικά η επιλογή σου εξαρτάται και από το πού θα βρεθείτε στο τέλος της βραδιάς. Εάν υπάρχει ο χώρος να βρεθείτε οι 2 σας, σε κάποιο σπίτι ή δωμάτιο, τότε προτίμησε να φορέσεις ένα κανονικό καλσόν με δίχτυ ή διαφάνειες, που θα τον κάνουν να ανυπομονεί να το αφαιρέσει! Εάν οι επιλογές σας είναι περιορισμένες και το αμάξι είναι ο χώρος που θα μπορείτε να χαρείτε ο ένας τον άλλον, τότε επίλεξε σίγουρα καλσόν αυτοκινήτου και τρέλανε τον κυριολεκτικά! Φυσικά και σου προτείνουμε να τον ενημερώσεις για τις προθέσεις σου κατά την έξοδό σας, ώστε να ανυπομονεί να σε δει μόνο με το φορεματάκι σου, όταν θα είστε οι 2 σας!

Με το μαύρο σέξυ φόρεμα Earth Shaker της Penthouse, μπορείς να είσαι άνετη και ταυτόχρονα σίγουρη που θα σου ταιριάξει απόλυτα! Η μοναδική του υφή και το αισθησιακό του σχέδιο θα σαγηνεύσουν τον σύντροφό σου από την πρώτη στιγμή. Διαθέτει βαθύ V ντεκολτέ και ανοιχτή πλάτη που χαρίζουν extra sexiness στο όλο look! Περιλαμβάνει ασορτί στρινγκ για εμφανίσεις άκρως ερωτικές!

Μη χάνεις λεπτό! Πλοηγήσου τώρα στο E-string και ανακάλυψε το καυτό μαύρο φόρεμα Earth Shaker της Penthouse σε 2 μεγέθη που θα καλύψουν κάθε σωματότυπο! Παράγγειλε σήμερα και παρέλαβε άμεσα με την υπηρεσία Box Now!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)