Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γοητευτική & Ακαταμάχητη με το σέξι σετ εσωρούχων από την Chilirose, σε μαύρο χρώμα

Γοητευτική & Ακαταμάχητη με το σέξι σετ εσωρούχων από την Chilirose, σε μαύρο χρώμα

Γοητευτική & Ακαταμάχητη με το σέξι σετ εσωρούχων από την Chilirose, σε μαύρο χρώμα

Σήμερα, σου παρουσιάζουμε το μαύρο αισθησιακό σετ εσωρούχων από την Chilirose: μια αληθινή έκφραση της αισθησιακής και διακριτικής πολυτέλειας. Με έναν συνδυασμό δαντέλας και μαλακού δέρματος, αυτό το σετ σαγηνεύει με το μοναδικό του design και την άψογη εφαρμογή που προσφέρει. Αποτελείται από ένα σουτιέν με τριγωνικά ανοιχτά cups και ένα στρινγκ με άνοιγμα τόσο στο μπροστινό του, όσο και στο πίσω μέρος, προσδίδοντας έναν εντυπωσιακό αέρα αισθησιασμού.

Αισθητική & Σχεδιασμός:

Το σέξι μαύρο σετ εσωρούχων από την Chilirose διαθέτει δαντέλα στο μπροστινό μέρος του σουτιέν και στο πλάι του στρινγκ, προσφέροντας μια αίσθηση διακριτικής κομψότητας. Τα τριγωνικά ανοιχτά cups του σουτιέν αγκαλιάζουν αρμονικά το στήθος, ενώ οι ρυθμιζόμενες τιράντες και το κούμπωμα στην πλάτη εξασφαλίζουν την ιδανική εφαρμογή και στήριξη. Ό,τι σωματότυπο κι αν έχεις, το E-string είναι εδώ για σένα! Με 3 διαφορετικά νούμερα, Small, Medium, Large και αυξομειούμενες τιράντες, σίγουρα αυτό το σετ εσωρούχων θα καλύψει κάθε σου ανάγκη! Η ανάλαφρη αίσθηση του δέρματος στο πίσω μέρος του σουτιέν και του στρινγκ προσφέρει ένα εντυπωσιακό στυλ και διεγείρει τις αισθήσεις και τη φαντασία. Το στρινγκ με το διπλό άνοιγμα, τόσο στο μπροστινό όσο και στο πίσω μέρος, προσθέτει μια παιχνιδιάρικη νότα και αναδεικνύει τη θηλυκότητα και τη σεξουαλικότητά σου!

Στυλ & Εφαρμογή:

Το μαύρο χρώμα δημιουργεί μια ατμόσφαιρα μυστηρίου και κομψότητας, καθιστώντας αυτό το σέξι σετ εσωρούχων τον απόλυτο σύμμαχο για κάθε στιγμή που θέλεις να νιώσεις σέξι και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Το ιδιαίτερο σχέδιό του, εξάπτει τη φαντασία και αφήνει να φανούν όσα χρειάζεται για να περάσεις μια καυτή βραδιά με τον σύντροφό σου!

Αυτό το μαύρο σετ εσωρούχων από την Chilirose ανεβάζει κατακόρυφα το σεξαπίλ σου και πηγαίνει τη φαντασία σε άλλο επίπεδο! Συνδύασέ το με μοναδικά αξεσουάρ από το E-string για να ολοκληρώνεις το σκηνικό μιας νύχτας αποπλάνησης!

Μην χάνεις στιγμή! Πλοηγήσου τώρα στο E-string και ανακάλυψε το απόλυτα ερωτικό και μυστηριώδες σέξι σετ εσωρούχων, από την Chilirose. Φόρεσε το πιο ωραίο σου άρωμα και είσαι έτοιμη για μια νύχτα, φωτιά!

Παράγγειλε σήμερα και παρέλαβε άμεσα με την υπηρεσία Box Now!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)