Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

4+1 μύθοι για τα Sexy Εσώρουχα - Καταρρίπτονται από το E-string

4+1 μύθοι για τα Sexy Εσώρουχα

4+1 μύθοι για τα Sexy Εσώρουχα - Καταρρίπτονται από το E-string

Δεν είναι λίγα όσα ακούμε κατά καιρούς για τα Sexy Εσώρουχα. Οι απόψεις είναι πάρα πολλές και φυσικά, καθεμιά είναι σεβαστή. Πάμε να δούμε όμως με ψυχραιμία κάποιες από αυτές. Ορισμένες τοποθετήσεις θα τις έχεις ακούσει κι εσύ. Είναι όμως έτσι; 

Εμείς στο E-string, ως experts στα Sexy Εσώρουχα, είμαστε εδώ για να σου δείξουμε και μια διάσταση των πραγμάτων που πιθανόν δεν είχες σκεφτεί! 

Let's start our journey in the world of underwear fashion!

Μύθος #1 - Δεν είναι βολικά

Πόσες είναι οι φορές που έχεις ακούσει τη δικαιολογία πως δεν επιλέγουν σέξυ εσώρουχα γιατί δεν βολεύουν; Σου απαντάμε εμείς: πάρα πολλές! Το κακό σε αυτό συνήθως είναι πως λέγεται από άτομα μη εξοικειωμένα με το συγκεκριμένο είδος. Δεν υπάρχουν μόνο τα super κολλητά, στενά, μόνο με κορδόνια εσώρουχα! Άλλωστε, το τι ορίζει ο καθένας ως σέξυ είναι πολύ υποκειμενικό. Σε κάποια που τώρα ανακαλύπτει τι της αρέσει και τι όχι, φυσικά δεν προτείνουμε να μπει με τη μια στα βαθιά. Μπορεί να δοκιμάσει κάτι σε πιο Ρομαντικά Εσώρουχα που να ταιριάζει με το γούστο της. Επιπλέον, τα Babydolls & τα Αισθησιακά Νυχτικάκια είναι ό,τι καλύτερο για να νιώσεις άνετη και super sexy!

Μύθος #2 - Σε κάνουν να ντρέπεσαι

Άλλη μια ιδιαίτερη άποψη για τα σέξυ εσώρουχα είναι πως φορώντας τα, θα νιώθεις άβολα και θα ντρέπεσαι με αυτά. Φυσικά και δεν ισχύει! Μάλιστα, συμβαίνει συνήθως το ακριβώς αντίθετο! Μην ξεχνάς, πως τα αισθησιακά εσώρουχά σου απευθύνονται σε εσένα και στον παρτενέρ σου. Δεν υπάρχει κανένας λόγος λοιπόν να νιώθεις άβολα. Τα sexy εσώρουχα, ανεβάζουν ομολογουμένως την αυτοπεποίθηση και σου δίνουν extra ώθηση για να περάσετε όσο πιο καλά στην κρεβατοκάμαρα! Μπορείς να διαλέξεις κάτι από τη συλλογή με τα sexy εσώρουχα μας και να τα συνδυάσετε με μια όμορφη Ρόμπα, που θα σου δώσει μια ασφάλεια την ώρα που θα εμφανιστείς στον σύντροφό σου!

Μύθος #3 - Είναι για μικρές ηλικίες

Ας γελάσουμε… Εν έτει 2024, το ζήτημα ηλικίας έχει πάψει να απασχολεί και να αποτελεί τροχοπέδη στις ανθρώπινες σχέσεις. Άλλωστε, η πραγματική ηλικία είναι αυτή που νιώθουμε! Δεν σημαίνει πως μόνο στα 20 ή στα 30 μπορείς να είσαι sexy και να προκαλείς τον σύντροφό σου για να περνάτε καλά στο κρεβάτι! Η διασκέδαση στην κρεβατοκάμαρα είναι δικαίωμα κάθε ηλικίας και ένα πολύ καλό έναυσμα αποτελούν τα αισθησιακά εσώρουχα. Με την τεράστια ποικιλία του E-string είναι βέβαιο πως θα βρεις κάτι που να ταιριάζει στα γούστα σου! Σου προτείνουμε να ρίξεις μια ματιά στην ενότητα με τα Sexy Πολυτελή Εσώρουχα και δεν θα χάσεις! Κάνε συνδυασμούς με sexy καλσόν & κάλτσες με δαντέλα και δες τον σύντροφό σου πιο χαρούμενο από ποτέ!

Μύθος #4 - Μόνο για τις ελεύθερες

Φυσικά και όχι! Εννοείται πως εάν είσαι ελεύθερη ή ακόμη και σε σχέση το μυαλό σου είναι συνέχεια εκεί. Κάνεις παιχνίδια στον σύντροφό σου, τον προκαλείς σε κάθε ευκαιρία και φροντίζεις η γκαρνταρόμπα σου να περιλαμβάνει αισθησιακά κομμάτια για τις ιδιαίτερες σας στιγμές. Τι γίνεται όμως μετά; Γιατί ξαφνικά τα καταχωνιάζεις σε ένα συρτάρι μόλις έρχεται ο γάμος; Όχι πια! Τώρα είναι η ώρα να απελευθερωθείς από τα στερεότυπα! Ο γάμος είναι απλά η επισημοποίηση της σχέσης σας! Δεν σημαίνει πως πρέπει ξαφνικά να σοβαρεύουν όλα και να είναι αυστηρά και καθώς πρέπει. Ίσα-ίσα! Με τη συνεχή καθημερινή τριβή, το ζευγάρι έχει την ανάγκη να το ρίξει λίγο έξω στην κρεβατοκάμαρα. Η λύση είναι πολύ απλή: κράτησε τη σπίθα ζωντανή και προκάλεσε τον σύντροφό σου με εμφανίσεις πικάντικες και άκρως ξεσηκωτικές! Σου προτείνουμε να εμπλουτίσεις τη συλλογή σου με Sexy Ζαρτιέρες και Sexy Κάλτσες που ανεβάζουν τη λίμπιντο και υπόσχονται καυτές βραδιές. Οι Κορσέδες είναι από τα αγαπημένα μας κομμάτια επίσης, που τρελαίνουν τους άντρες.

Μύθος #5 - Κοστίζουν μια περιουσία

Στο E-string καταρρίπτουμε κι αυτό τον μύθο στο 100%! Δεν σημαίνει πως για να είσαι σέξυ στην κρεβατοκάμαρά σου πρέπει να δώσεις μια περιουσία! Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές σε Sexy Εσώρουχα που μπορούν να σε βγάλουν ασπροπρόσωπη! Επιπλέον, οι Hot Προσφορές μας είναι εδώ γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο: για να μπορεί η καθεμιά να νιώθει επιθυμητή & ποθητή, χωρίς ενδοιασμούς!

Πιστεύουμε πως δεν χρειάζονται άλλα για να πειστείς πως έχει έρθει η ώρα να αποκτήσεις τα δικά σου Super Sexy Εσώρουχα που θα ανεβάσουν level στη σχέση σου!

Πλοηγήσου τώρα στο E-string και βρες αμέτρητες επιλογές σε Σέξυ Εσώρουχα και Σέξυ αξεσουάρ για νύχτες πάθους!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)