Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Μακιγιάζ και χτενίσματα για τις γιορτινές εξόδους

Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου έφτασε και κάθε γυναίκα είναι έτοιμη να απολαύσει τις χριστουγεννιάτικες διακοπές της με τον καλύτερο τρόπο. Ψώνια στην αγορά, βόλτες για καφέ, κλάμπινγκ, φαγητό με φίλους, νυχτερινή διασκέδαση και άφθονη καλή διάθεση, διέπουν το μεγαλύτερο κομμάτι του γυναικείου πληθυσμού, αυτή τη γιορτινή περίοδο. Για να κάνετε τη διαφορά και να δημιουργήσετε αίσθηση στις εξόδους σας, θα πρέπει να προσέξετε την εμφάνισή σας... από την κορυφή ως τα νύχια! Δύο από τα πιο σημαντικά πράγματα που σίγουρα θα πρέπει να φροντίσετε είναι το μακιγιάζ και το χτένισμά σας για τις γιορτινές σας εξόδους. Εδώ σας παρουσιάζουμε μερικές προτάσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν στην τελική σας επιλογή.

Τολμήστε ένα εντυπωσιακό χτένισμα με αφέλειες. Ο τύπος του χτενίσματος αυτού δίνει έμφαση στις αφέλειες, που με το κατάλληλο ανοιχτόχρωμο μακιγιάζ στο πρόσωπο, μπορεί να αναδείξει το χαρακτήρα σας και την ανανεωμένη σας διάθεση. Επιλέξτε ροζ σκιά και χρησιμοποιήστε λευκό μολύβι για να τονίσετε το βλέμμα σας! Εναλλακτικά μπορείτε στο χτένισμα αυτό να συνδυάσετε ελαφριές μπούκλες στις άκρες των μαλλιών!

Αν θέλετε να ξεχωρίζετε και να είστε πάντα το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, μπορείτε να επιλέξετε ένα πιο ρετρό χτένισμα, με έντονο κραγιόν, που συνδυάζεται τέλεια με τις Χριστουγεννιάτικες γιορτές! Αν έχετε μήκος στο μαλλί σας, μπορείτε να δοκιμάσετε χτένισμα ρετρό με χωρίστρα στο πλάι, που κάνει πιο εντυπωσιακό το αποτέλεσμα.

Πάντα επίκαιρο και σαγηνευτικό είναι και ένα ρομαντικό χτένισμα, το οποίο παραπέμπει σε παραμυθένιες και χριστουγεννιάτικες ιστορίες. Απαλό μακιγιάζ σε ροζ αποχρώσεις και σκιά στα μάτια για να αναδειχτεί το έντονο χρώμα τους, θα ήταν η τέλεια επιλογή για τις νυχτερινές σας εξόδους. Δοκιμάστε ανοιχτή πλάτη, έντονο ντεκολτέ, σε μάξι φόρεμα για να έχετε τον τέλειο συνδυασμό με το look σας.

Χτένισμα με όγκο στη ρίζα των μαλλιών, είναι το look που επιλέγουν και πολλές επώνυμες ηθοποιοί του ξένου κινηματογράφου. Το τελείωμα συνοδεύεται συνήθως από κάποιο εντυπωσιακό ψηλό κότσο. Στο μακιγιάζ οι επιλογές είναι πολλές με κυρίαρχη αυτή των γήινων αποχρώσεων ή και των μπρονζέ ζεστών χρωματικών αποχρώσεων, σε συνδυασμό με natural lip προϊόν. Ο συνδυασμός αυτός βοηθάει πολλές φορές να κρυφτούν τυχ΄ν ατέλειες του προσώπου, όπως όταν υπάρχουν μικρά χαρακτηριστικά.

Ένα ακόμη μοντέρνο και πολύ στη μόδα χτένισμα, είναι αυτό που χρησιμοποιεί πλεξούδες. Ταιριάζει απόλυτα με τον τύπο της σύγχρονης γυναίκας, που ο δυναμισμός της δεν απέχει μακριά από τη θηλυκότητά της. Το φινετσάτο αυτό στυλ είναι ότι πιο ιδανικό για το γιορτινό τραπέζι των Χριστουγέννων. Καφέ και χρυσή σκιά με έντονο μαύρο eyeliner και ροζ κραγιόν, θα πλαισιώσουν το κατάλληλο μακιγιάζ των γήινων αποχρώσεων, που θα συνδυαστεί τέλεια με το εν λόγω χτένισμα.

Αν σας αρέσουν οι κότσοι, αλλά δεν σας ταιριάζει ο ψηλός κότσος, υπάρχει εναλλακτική. Ένας χαμηλός κότσος με ελαφριές μπούκλες στο μπροστινό μέρος, θα γίνει η ιδανική επιλογή για εσάς και θα αγκαλιάσει το πρόσωπό σας, αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά του. Για το μακιγιάζ σε αυτό το χτένισμα, μπορείτε να επιλέξετε ένα έντονο και φωτεινό κραγιόν και μία γκρι σκιά για τα μάτια, με μαύρο μολύβι.

Όποιο χτένισμα και μακιγιάζ και αν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε, με την ευχάριστη διάθεσή σας, ένα είναι σίγουρο: ότι τα Χριστούγεννα αυτά θα είναι μοναδικά!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)