Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Get ready to rock n roll με το εντυπωσιακό Vinyl Set της Leg Avenue

Get ready to rock n roll με το εντυπωσιακό Vinyl Set της Leg Avenue

 

Get ready to rock n roll με το εντυπωσιακό Vinyl Set της Leg Avenue!

 

Κάθε περίσταση είναι μοναδική. Κάθε νύχτα είναι ξεχωριστή. Και κάθε στιγμή με το σύντροφό σου αξίζει μόνο το καλύτερο. Αυτό όμως που αξίζει ξεκάθαρα την απόλυτη και την ολοκληρωτική σου προσοχή είναι το στυλ σου και η ψυχολογία σου! Και το Leg Avenue Vinyl Set είναι αυτό που μπορεί να την εκτοξεύσει στα ύψη!

 

Ανακάλυψε & απόλαυσε το Leg Avenue Vinyl Set τώρα!

 

Σίγουρα το Leg Avenue Vinyl Set είναι μια επιλογή που θα σε εκπλήξει, ίσως θα σε σοκάρει, θα σε εντυπωσιάσει και χωρίς αμφιβολία θα αγαπήσεις από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα το φορέσεις! Κι είναι ένα σετ που σίγουρα θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη του συντρόφου σου, 100 φορές πιο ζωντανό από ότι στη δική σου! Με vinyl υφές, ιδιαίτερες λεπτομέρειες, αλλά και σχεδιασμό που κόβει την ανάσα, ετοιμάσου να δημιουργήσεις ένταση και να ηλεκτρίσεις την ατμόσφαιρα!

 

Το απόλυτα αισθησιακό Leg Avenue Vinyl Set είναι ένα σέξι σετ εσωρούχων από vinyl υφές, που έχει ως μοναδικό στόχο να σε μεταμορφώσει στην πιο σέξι εκδοχή του εαυτού σου! Οι μινιμαλιστικές γραμμές του, το δέσιμο με σχοινιά, και οι μικρές διακοσμητικές ασημένιες καρδιές στο εμπρός και πίσω μέρος, είναι σίγουρα τα σημεία που θα τραβήξουν την προσοχή! Το ασορτί στρινγκ σε σχήμα «Τ» στο πίσω μέρος, αλλά και οι ζαρτιέρες που περιλαμβάνονται στο σετ, εγγυώνται την επιτυχία, αλλά και ένα σκηνικό που μπορεί να μείνει πανεύκολα και στους δυο σας αξέχαστο για πολύ καιρό ακόμη!

 

Έτοιμη λοιπόν να ανακαλύψεις και να δημιουργήσεις τις πιο καυτές νύχτες σου με το Leg Avenue Vinyl Set; Η λύση είναι απλή, εύκολη και μέσα σε λίγες μόνο εργάσιμες θα είναι στην πόρτα σου! Κάνε τώρα την παραγγελία σου εδώ με το πιο σέξι σετ εσώρουχα που είχες ποτέ από το E-string.gr και ετοιμάσου να ζήσεις μοναδικές στιγμές και ανεπανάληπτες συγκινήσεις!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)