Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Πολύτιμα tips για Bikini σε Μεγάλα Μεγέθη

Πολύτιμα tips για Bikini σε Μεγάλα Μεγέθη

 

Είσαι φαν των μπικίνι; Συγκεντρώσαμε για εσένα 3+1 πολύτιμα tips για μπικίνι σε μεγάλα μεγέθη που θα ξεχωρίσουν!

 

Ξέρουμε πόσο σέξι και πόσο ελκυστικά μπορούν να γίνουν τα μπικίνι σε μεγάλα μεγέθη, ειδικά όταν τα ταιριάξεις με το δικό σου προσωπικό στυλ, και βρεις αυτό που σε εκφράζει! Πώς όμως θα το ανακαλύψεις και πώς μπορείς να επιλέξεις αυτό που θα απολαύσεις περισσότερο από τα υπόλοιπα στην παραλία; Μείνε μαζί μας και μάθε περισσότερα!

 

Tip #1: Βρες το κατάλληλο στυλ!

 

Το Νο. 1 και πιο σημαντικό στοιχείο που μπορείς να επιλέξεις, είναι το στυλ του μπικίνι σε μεγάλα μεγέθη που θα αγοράσεις! Το σχήμα, η εφαρμογή αλλά και τα ιδιαίτερα στοιχεία του, είναι τα σημεία κατατεθέντα τα οποία θα πρέπει να κοιτάξεις και να προσέξεις, για να ανακαλύψεις ποια είναι αυτά που θα κολακεύσουν περισσότερο τις καμπύλες σου!

 

Tip #2: Βρες το χρώμα σου!

 

Εξαιρετικά σημαντικό, είναι το χρώμα που θα διαλέξεις για το μπικίνι σου! Φρόντισε να τσεκάρεις το χρώμα, ώστε να ταιριάξει με το μαύρισμά σου, το χρώμα των μαλλιών σου, αλλά και με το υπόλοιπο outfit σου, ώστε να έχεις τον τέλειο συνδυασμό για το καλοκαίρι σου!

 

Tip #3: Βρες το pattern σου!

 

Οι επιλογές είναι πολλές, κι αυτό είναι το κλειδί για να μπορείς να το απολαύσεις όπως ακριβώς το θες! Μπορείς να επιλέξεις λεοπάρ, συνδυασμό χρωμάτων, ένα χρώμα, ή ακόμη και mix n’ match επιλογές για να έχεις πάντα το αποτέλεσμα που θες, όπως το φαντάστηκες, ή να δημιουργήσεις το δικό σου συνδυασμό , με σύνθετες επιλογές!

 

Tip #4: Δες το συνολικά!

 

Για να βρεις το τέλειο μαγιό, θα πρέπει να δεις και τη «μεγάλη εικόνα». Και τι εννοούμε με αυτό; Η επιλογή είναι μια διαδικασία πολλών παραγόντων, και ένας από αυτούς, είναι και το outfit που θα πλαισιώνει τα μπικίνι σε μεγάλα μεγέθη σου! Είτε επιλέξεις παρεό, είτε σύνολο με σορτς και μπλουζάκι, ένα αέρινο φόρεμα ή όποια άλλη επιλογή επιθυμείς, βαλ’ το στην εξίσωση, για να είσαι πάντα in style!

 

Εμπρός λοιπόν για να βρούμε μαζί τα πιο σέξι και εντυπωσιακά μπικίνι σε μεγάλα μεγέθη! Άφησε μας να σε βοηθήσουμε, τσέκαρε τα όλα στο e-string.gr και δημιούργησε μαζί μας αυτό που θα φωτίσει και θα ομορφύνει μοναδικά το καλοκαίρι σου, με ποιότητα, στυλ & άποψη!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)