Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Όλα όσα χρειάζεσαι για το τέλειο μαγιό του 2021

Όλα όσα χρειάζεσαι για το τέλειο μαγιό του 2021

 

Όλα όσα χρειάζεσαι για το τέλειο μαγιό του 2021!

Η συνταγή για το τέλειο μαγιό του 2021, δεν είναι ούτε περίπλοκη, ούτε φυλάσσεται επτασφράγιστο μυστικό, αλλά ούτε αποτελεί και κάτι κοινότυπο: Είναι πολύ απλό όμως. Για το τέλειο γυναικείο μαγιό για το 2021, χρειάζεσαι έντονα χρώματα, τολμηρά κοψίματα και μπόλικη φαντασία για να το απολαύσεις πραγματικά όπως του αξίζει: ξαπλωμένη σε μια παραλία στον ήλιο, με το ιδανικό μαύρισμα και μηδέν έννοιες!

Πάμε να ξεκινήσουμε από τα βασικά στα γυναικεία μαγιό

Και με τον όρο βασικά, εννοούμε το γεγονός πως είναι καλό να ακολουθούμε τις τάσεις, αλλά μέχρι εκεί που αισθανόμαστε άνετα και όμορφα με το σώμα μας! Είναι αδιαμφισβήτητο πως η τάση για το 2021 απαιτεί έντονα χρώματα, τολμηρά κοψίματα στο μπραζίλ αλλά και στο πίσω μέρος, αλλά και έντονες αντιθέσεις! Αυτό όμως δε σημαίνει πως τα μαύρα γυναικεία μαγιό έχουν χάσει την τιμητική τους: το αντίθετο μάλιστα! Τα μαύρα γυναικεία μαγιό για το 2021 θα συνεχίσουν να παραμένουν στις τοπ προτιμήσεις μας αλλά με ελάχιστες λεπτομέρειες που θα τα κάνουν λίγο πιο παιχνιδιάρικα, όπως το χρυσό χρώμα, τα έντονα και απροσδόκητα κοψίματα, περίτεχνα δεσίματα και διακοσμητικά στοιχεία όπως κρίκοι, που θα δώσουν μια νότα πολυτέλειας και ίσως προκλητικότητας σε κάποιες περιπτώσεις! Είναι όμως σίγουρο πως τα έντονα και δη τα fluo χρώματα, κρατούν τη μερίδα του λεόντος, χαρίζοντας μια ευχάριστη και παιχνιδιάρικη νότα, που σε συνδυασμό με το μαυρισμένο δέρμα σου, θα τα σπάσει για ακόμη μια φορά! Τέλος, παρατηρούμε και μια δυναμική στροφή, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, και στα ολόσωμα μαγιό, αλλά φυσικά, όχι με την παραδοσιακή οπτική, αλλά αντιθέτως με μοντέρνα και εντυπωσιακά στοιχεία, που μπορούν κάλλιστα να μαγνητίσουν τα βλέμματα στις παραλίες!

Εσύ, ποια γυναικεία μαγιό θα επιλέξεις για το 2021; Θα προτιμήσεις μονόχρωμο, πολύχρωμο, mix & match, ολόσωμο, μπικίνι, μπραζίλ, στρινγκ ή κάτι άλλο; Το σίγουρο είναι πάντως, πως στο E-string.gr θα βρεις μια εξαιρετική ποικιλία σε μαγιό για το 2021, με άρωμα καλοκαιριού και άκρως δροσερή & sexy διάθεση! Δες τα όλα μόνο εδώ!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)