Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Στράπλες μαγιό - είναι άραγε τόσο άνετα όσο φαίνονται

Στράπλες μαγιό - είναι άραγε τόσο άνετα όσο φαίνονται

 

Στράπλες μαγιό - είναι άραγε τόσο άνετα όσο φαίνονται;

 

Το ερώτημα φυσικά είναι ίσως ρητορικό αλλά δεν παύει να απασχολεί πολλές γυναίκες στην επιλογή του μαγιό τους. Πολλές γυναίκες σκέφτονται ότι αν αγοράσουν ένα στράπλες μαγιό δεν θα είναι τόσο άνετες ούτε στην παραλία ούτε και στις υπόλοιπες ώρες που θα το φορούν. Κάτι τέτοιο φυσικά όμως δεν ισχύει και πάμε να δούμε μαζί γιατί.

 

Πώς να απολαύσεις το στράπλες μαγιό σου

 

Σίγουρα δεν θα χρειαστείς πολλά, θα χρειαστείς όμως τη φαντασία σου. Και αυτό γιατί πολλές φορές ίσως χρειαστεί να κάνεις συνδυασμούς που σε άλλη περίπτωση δεν θα έκανες. Ένα διαφορετικό σύνολο, ένα διαφορετικό φόρεμα, ένα διαφορετικό στυλ που ίσως δεν είχες μέχρι στιγμής και θα πρέπει να το υιοθετήσεις ώστε να ταιριάζει με το στράπλες μαγιό σου. Αυτό φυσικά δεν είναι πρόβλημα, το αντίθετο μάλιστα! Είναι σίγουρα μία πρόκληση που θέλεις να αναλάβεις και να πας στο στυλ σου ένα βήμα παρακάτω! Επίσης όμως θα ανακαλύψεις ότι ένα στράπλες μαγιό είναι πάρα πολύ άνετο τόσο στην παραλία όσο και οπουδήποτε αλλού το φορέσεις. Η απουσία τιραντών, αλλά και το γεγονός ότι μπορεί να σε κάνουν να νιώσεις άβολα ή να σε κουράσουν, θα γίνει αισθητή από την πρώτη κιόλας στιγμή. Ο λαιμός και ο αυχένας θα είναι πιο ανάλαφρα, και επίσης, θα νιώθεις ότι είσαι πολύ χαλαρή από το μπούστο και πάνω. Και πίστεψέ μας, αυτό είναι υπέροχο συναίσθημα όταν θες να χαλαρώσεις και να λιώσεις στην παραλία, χωρίς να σκέφτεσαι το παραμικρό. Επίσης δεν θα πρέπει να ξεχνάς ποτέ πως πολλά από τα σέξι μαγιό του e-string.gr έχουν αφαιρούμενες τιράντες για να μπορείς μέσα σε πρακτικά ελάχιστα δευτερόλεπτα να επιλέξεις αν το μαγιό σου θα είναι στράπλες ή όχι.

 

Ακόμη και αν έχεις τις αμφιβολίες σου, μια δοκιμή σίγουρα θα σε πείσει. Κάνε δικό σου και εσύ ένα στράπλες μαγιό από το e-string.gr και απόλαυσε τη χαλάρωση και την ηρεμία σου στην παραλία για το καλοκαίρι σου χωρίς τιράντες! Δες τα όλα με ένα μόνο κλικ εδώ.

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)