Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Θες το τέλειο μαύρισμα αυτό το καλοκαίρι; Απόλαυσε το με τα πιο sexy στράπλες μαγιό!

Θες το τέλειο μαύρισμα αυτό το καλοκαίρι. Απόλαυσε το με τα πιο sexy στράπλες μαγιό

 

Θες το τέλειο μαύρισμα αυτό το καλοκαίρι; Απόλαυσε το με τα πιο sexy στράπλες μαγιό!

Και ποια δεν αγαπά το τέλειο μαύρισμα για το καλοκαίρι της; Μα φυσικά καμιά, αλλά πολλές φορές το μπικίνι μαγιό ή το ολόσωμο μαγιό μας, μας χαλάει τα σχέδια, ειδικά τις πρώτες μέρες του καλοκαιριού! Η λύση όμως υπάρχει, και θα τη βρεις αποκλειστικά από το E-string.gr, με τα πιο sexy και stylish στράπλες μαγιό, για να φτιάξεις το τέλειο μαύρισμα εύκολα και απολαυστικά!

Πώς θα βρεις το τέλειο στράπλες μαγιό

Εν αρχή ην το χρώμα, όπως πάντα! Το κυριότερο είναι να βρεις το χρώμα που σου ταιριάζει, αλλά κυρίως το χρώμα που θες να φοράς στο καλοκαίρι σου! Το στυλ σου είναι το πρώτο, και πάντοτε αδιαπραγμάτευτο, γι’ αυτό και ο πρώτος γνώμονας για να επιλέξεις το τέλειο στράπλες μαγιό, είναι φυσικά, το χρώμα του! Και εδώ έρχεται να συνδεθεί και ο δεύτερος παράγοντας, που είναι το design. Είτε επιλέξεις κοφτό, με δέσιμο στο πλάι, στρινγκ ή ακόμη και ολόσωμο, θα πρέπει να επιλέξεις το σχέδιο που θες να φοράς, και το σχέδιο με το οποίο απολαμβάνεις το σώμα σου, κάθε ώρα και στιγμή! Τέλος όμως, ίσως έρχεται και ο πιο σημαντικός παράγοντας: η άνεσή σου! Σκέψου απλά πως τα στράπλες μαγιό, θα πρέπει απλά να τα φοράς χωρίς τις (αφαιρούμενες) τιράντες, χωρίς να νιώθεις το παραμικρό, και χωρίς να επηρεάζεται η άνεσή σου! Έτσι φυσικά θα κάνεις και το τέλειο μαύρισμα, αλλά και επίσης, θα έχεις την πιο άνετη, την πιο στυλάτη και την πιο chic επιλογή για το καλοκαίρι σου, για να το απολαμβάνεις όπως ποτέ άλλοτε!

Ώρα για μαύρισμα λοιπόν, ώρα για ατελείωτες ώρες στην παραλία και μπανάκια μέχρι το βράδυ με το τέλειο look, που δεν είχες ποτέ πιο πριν! Το επόμενο στράπλες μαγιό σου σε περιμένει στο E-string.gr για να κάνεις το καλοκαίρι σου πιο sexy, και το μαύρισμα σου πιο ολοκληρωμένο! Δες τα όλα μόνο εδώ!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)