Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Με αυτές τις sexy στολές θα ξεχωρίσεις φέτος στις Απόκριες

Με αυτές τις sexy στολές θα ξεχωρίσεις φέτος στις Απόκριες


 

Sexy Στολές


 

Η τελευταία Κυριακή της Αποκριάς είναι πιο κοντά απ’ όσο νομίζεις, γι’ αυτό, αν δεν έχεις βρει ακόμα τι θα ντυθείς, τώρα είναι η ευκαιρία να διαλέξεις ανάμεσα από τις πιο sexy στολές αυτή που σε εκφράζει περισσότερο!

Το e-string.gr δεν θα μπορούσε φυσικά να μην είναι παρών και φέτος. Στο αγαπημένο σου ηλεκτρονικό κατάστημα μπορείς να αναζητήσεις υπέροχες γυναικείες στολές για όλα τα γούστα. Με την απαραίτητη σέξυ νότα –φυσικά- γιατί, αν δεν αφεθείς αυτές τις μέρες και δεν εκφράσεις τώρα την αισθησιακή σου πλευρά, πότε θα το κάνεις; Στις sexy στολές της συλλογής είναι βέβαιο πως θα βρεις αυτή που ψάχνεις, total sexy και όσο αποκαλυπτική χρειάζεται.


 

Εμείς ξεχωρίσαμε μερικές από τις καλύτερές μας, για να ανακαλύψεις την αγαπημένη σου!


 

Γίνε η πιο σέξι βασίλισσα της βραδιάς!


 

Sexy Στολή Βασίλισσας


 

Ίσως αναρωτηθείς γιατί να επιλέξεις μία από τις πιο πολυφορεμένες στολές. Μπορεί να σκεφτείς ότι δύσκολα θα κάνεις τη διαφορά σε ένα αποκριάτικο πάρτυ, όπου μία στολή βασίλισσας θα είναι η νούμερο ένα επιλογή πόσων γυναικών.

Και, όμως, κάνεις λάθος!

Γιατί μία στολή βασίλισσας στη σέξυ της εκδοχή μπορεί πραγματικά να ξεχωρίσει και γιατί όχι; Να σε στέψει βασίλισσα της βραδιάς!

Με ένα φόρεμα από σατέν λεπτομέρειες, διακοσμητική δαντέλα στο πίσω μέρος και κορδέλα στο μπροστινό έχεις ήδη τραβήξει όλα τα βλέμματα. Και, για να ολοκληρώσεις το σύνολο, στο μοναδικό σετ θα βρεις το απαραίτητο στέμμα καθώς και τα ιδιαίτερα διακοσμητικά για το μπράτσο. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ είναι να διαλέξεις τα υπόλοιπα κομμάτια και να συνθέσεις το απόλυτο αποκριάτικο σύνολο.


 

Η καυτή version του ξυλοκόπου…


 

Sexy Στολή ξυλοκόπου


 

Η στολή της σέξι ξυλοκόπου είναι η απόδειξη ότι μπορείς να είσαι φρέσκια, νεανική και αισθησιακή ξεφεύγοντας ταυτόχρονα από τις καθιερωμένες γυναικείες στολές.

Κάνε, λοιπόν, φέτος τη διαφορά επιλέγοντας κάτι ιδιαίτερο και παιχνιδιάρικο. Ό,τι δηλαδή χρειάζεται ένα αποκριάτικο πάρτυ!

Στο φανταστικό σετ θα βρεις το πουκάμισο, τη φούστα, το σκουφάκι και φυσικά το απαραίτητο τσεκούρι-τσαντάκι. Προτίμησέ το και θεώρησε βέβαιο πως δεν θα περάσεις απαρατήρητη.


 

Δώσε έμφαση στη… wild σου πλευρά!


 

Στολή cowgirl


 

Το κοστούμι Άγριας Δύσης Sheriff θα αναδείξει την πιο άγρια εκδοχή του εαυτού σου με τον πιο σέξι, αλλά και παιχνιδιάρικο τρόπο. Καυτό σορτσάκι που διαγράφει τέλεια τα πόδια, ιδιαίτερο πουκάμισο με διακριτικό φλοράλ μοτίβο και σέξι κρόσσια, αλλά και η απαραίτητη ζώνη. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και το κόκκινο φουλάρι, όπως και τα φανταστικά μανίκια με τα κρόσσια, γιατί οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά πάντα σε ένα outfit.


 

Αν, λοιπόν, θέλεις να κάνεις φέτος την πιο ξεχωριστή αποκριάτικη εμφάνιση, χωρίς να στερηθείς το sexiness που σε χαρακτηρίζει, μπες τώρα στο e-string.gr και βρες τη στολή που σε εκφράζει περισσότερο.

Μην ξεχνάς πως μια σέξυ στολή δεν είναι μόνο για τις απόκριες, οπότε διάλεξε την αγαπημένη σου και κράτα τη στην ντουλάπα, ακόμα και για μία ιδιαίτερη περίσταση!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)