Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Το σέξι σετ εσώρουχα Leg Avenue LG81656 θα σε συγκλονίσει

Το σέξι σετ εσώρουχα Leg Avenue LG81656 θα σε συγκλονίσει

 

Sexy like no other: Το σέξι σετ εσώρουχα Leg Avenue LG81656 θα σε συγκλονίσει!

 

Είναι ιδιαίτερο, είναι εντυπωσιακό, και αν μη τι άλλο, είναι μια επιλογή που σίγουρα δε θα τολμούσαν όλες! Πέρα από αυτά όμως, το σέξι σετ εσώρουχα Leg Avenue LG81656, είναι αυτό που θα ανοίξει τους ορίζοντες σου στα σέξι γυναικεία εσώρουχα, θα ανάψει τη σπίθα για να δώσεις το κάτι παραπάνω στην ερωτική σου ζωή, αλλά και θα εμπνεύσει πολλές βραδιές πάθους για τις νύχτες που θα ακολουθήσουν!

 

Πώς να εντυπωσιάσεις με το σέξι σετ εσώρουχα Leg Avenue LG81656

 

Αρχικά, να πούμε ότι δεν θα χρειαστεί να κάνεις και πάρα πολλά πράγματα,γιατί ήδη έχεις κάνει την καλύτερη επιλογή! Το σέξι σετ εσώρουχα Leg Avenue LG81656 δεν ήρθε απλά για να αλλάξει τις μέρες και τις νύχτες σου, αλλά για να σου δώσει Μία επιλογή που μέχρι τώρα δεν είχες, και μία επιλογή που θα θέλεις να έχεις πάντα στο συρτάρι σου για όλες εκείνες τις ιδιαίτερες περιπτώσεις που δεν θες ο σύντροφός σου να ξεχάσει ποτέ! Κόκκινο, όπως αρμόζει σε κάθε φλογερό και σέξι σετ εσώρουχα, το σετ εσώρουχα Leg Avenue LG81656 αποτελεί μία λύση τόσο λαμπερή όσο και προκλητική! Είναι ένα σετ το οποίο συνοδεύεται από ζαρτιέρες, και οι μικρές γυαλιστερές λεπτομέρειες, σε συνδυασμό με τις φλοράλ κεντητές λεπτομέρειες, πραγματικά, θα σου κλέψουν την καρδιά! Άνετο όσο λίγα, αγκαλιάζει το μπούστο και το σώμα σου με τρόπο μοναδικό, και το τριγωνικό σχήμα στο σουτιέν, σε συνδυασμό με το καυτό στρινγκ του, σίγουρα θα τον αφήσουν με το στόμα ανοιχτό! Πόσο μάλλον όταν καταλάβει πως η διάθεση και η αυτοπεποίθησή σου έχει φτάσει στα ύψη, καθώς είναι εγγυημένο πως κάθε φορά που το φοράς, θα το απολαμβάνεις όλο και περισσότερο!

 

Κάνε παιχνίδι λοιπόν με τα κατάλληλα κομμάτια, αλλά και με την πιο σέξι διάθεση, εύκολα, γρήγορα και εγγυημένα με τις επιλογές του E-string.gr! Με άμεση αποστολή, γρήγορη παράδοση και με διακριτική συσκευασία, γιατί αξίζεις το καλύτερο, αλλά και οι εκπλήξεις είναι μέρος της απόλαυσης!

 

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)