Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Sexy Micro Bikini μια Hot επιλογή

Sexy Micro Bikini μια Hot επιλογή

 

Sexy & Micro: 2 όροι που συνδέονται άρρηκτα με το μπικίνι σου και το καλοκαίρι σου! Πως; Μα φυσικά με τον πιο σεξι τρόπο, και σίγουρα με τον πιο απολαυστικό τρόπο και με τα πιο εντυπωσιακά μπικίνι που είχες ποτέ! Γιατί όμως micro bikini και ποσο σεξι μπορούν να είναι; Διάβασε και θα τα μάθεις όλα!

 

Τι είναι τα micro bikini;

 

Ως micro bikini θεωρούνται όλα εκείνα τα σεξι μπικίνι που ξεφεύγουν από τις συνηθισμένες γραμμές και είναι αισθητά μειωμένα σε επίπεδο μεγέθους, τόσο στο επανω όσο και στο κάτω μέρος τους! Φυσικά, σαν micro bikini συναντάμε ποκυ συχνά, όπως καταλαβαίνετε, στρινγκ μαγιό, μπραζίλ μαγιό, αλλά και σεξι επιλογές με αισθητά πιο μικρά σουτιέν, που συνήθως ενώνονται με τη χρήση μικρών σχοινιών! Όπως είναι λογικό, η θέα περισσότερου γυμνού κορμιού και δέρματος, μόνο σαγηνευτική και άκρως σεξι μπορεί να θεωρηθεί από τον ανδρικό πληθυσμό, και είναι αναμενόμενο να τραβά και να μαγνητίζει όλα τα βλέμματα στις παραλίες!

 

Γιατί όμως να επιλέξεις micro bikini;

 

Οι λόγοι είναι πολλοί, το σημαντικό όμως είναι να βρεις τους δικούς σου! Αρχικά, γιατί είναι ένα κομμάτι και μια επιλογή που δεν έχει σε τίποτα να συγκριθεί με τα συνηθισμένα, παρά μόνο το γεγονός, πως ανήκει στην γενικότερη κατηγορία των μπικίνι! Δεύτερον, γιατί είναι μια επιλογή που θα σε κάνει να νιώσεις άνετα με το σώμα σου! Και τρίτον, γιατί θα είναι μια μοναδική τόνωση της αυτοπεποίθησης σου, όταν νιώσεις όλα τα μάτια κολλημένα πάνω σου και στο καλλίγραμμο σώμα σου, και όλα τα ανδρικά βλέμματα να θαυμάζουν το κορμί και την επιλογή σου στο μαγιό σου για αυτό το καλοκαίρι!

 

Τι περιμένεις λοιπόν; Κάνε κι εσυ τη διαφορά στο φετινό σου καλοκαίρι, με την πιο σίγουρη λύση αλλά και μια επιλογή που θα λατρέψεις! Τόλμησε όσα δεν είχες τολμήσει τόσο καιρό, ζησε μια περιπέτεια και απολαυσε ένα τόσο σεξι κομμάτι, όσο σου αξίζει! Τα σεξι micro bikini σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις αποκλειστικά στο E-string.gr για ένα καλοκαίρι γεμάτο δυνατές συγκινήσεις και σεξι στιγμές!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)