Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Νιώθεις τα εσώρουχά σου βαρετά? Τα sexy κορμάκια σε μεγάλα μεγέθη έρχονται να τα ανατρέψουν όλα

Τα sexy κορμάκια σε μεγάλα μεγέθη έρχονται να τα ανατρέψουν όλα

 

Νιώθεις τα εσώρουχά σου βαρετά; Τα sexy κορμάκια σε μεγάλα μεγέθη έρχονται να τα ανατρέψουν όλα!


 

Ακόμη αναρωτιέσαι ποιο θα είναι το πιο πικάντικο συστατικό στα sexy εσώρουχά σου από εδώ και στο εξής; Μην ανησυχείς καθόλου, στο E-string.gr κάνουμε την αναζήτησή μας για εσάς και τη γκαρνταρόμπα σας και σας έχουμε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη που σίγουρα θα κάνει τη διαφορά στο στυλ σου μέχρι τώρα! Τα sexy κορμάκια σε μεγάλα μεγέθη είναι εδώ και σου δίνουν ένα μοναδικό πλεονέκτημα για να εντυπωσιάσεις ακόμη και τον πιο απαιτητικό σύντροφο σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα!


 

Γιατί πρέπει κι εσύ να κάνεις δικά σου τα sexy κορμάκια σε μεγάλα μεγέθη

 

Μπορεί να φαντάζει ως μια ιδιαίτερη επιλογή, μπορεί όμως να αποτελέσει και τη βάση της αλλαγής όλου του look σου, και μάλιστα με τρόπο πολύ άνετο, πολύ sexy και σίγουρα πολύ εντυπωσιακό! Κοιτώντας ξανά, μπορούμε εύκολα να υποθέσουμε πως τα sexy κορμάκια σε μεγάλα μεγέθη είναι προνόμιο μόνο πολύ ιδιαίτερων στιγμών αλλά και απευθύνονται μόνο σε πολύ ιδιαίτερο κοινό. Κάτι τέτοιο όμως φυσικά και δεν ισχύει, καθώς έχουν δημιουργηθεί για να μπορούν να σου χαρίζουν ένα μοναδικά sexy, ίσως και προκλητικό look, χωρίς να χρειάζεται να κάνεις κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια, ή να χρειάζεται να συμπληρώσεις πολλά στοιχεία για ένα ολοκληρωμένο σύνολο! Είναι αυτά που μπορείς να παίξεις άνετα και εύκολα με τις υφές, για να έχεις το ξεχωριστό αποτέλεσμα που εσύ θες, και ξέρεις πόσο σου ταιριάζει! Είναι αυτά που μπορείς κάλλιστα να δημιουργήσεις με τα χρώματα, να συνδυάσεις εξαιρετικά με τις sexy ρόμπες σου, αλλά ακόμη καλύτερα, και χωρίς αυτές, και να ανεβάσεις κατακόρυφα τη θερμοκρασία! Και είναι αυτά που μπορούν να μεταμορφώσουν μια φαινομενικά βαρετή μέρα, σε μια νύχτα γεμάτη πάθος και εμπειρίες, που σίγουρα θα θες να θυμάσαι για πολύ καιρό ακόμη!

Τα sexy κορμάκια σε μεγάλα μεγέθη είναι ένας σύμμαχος που μπορείς να έχεις στο πλευρό σου ακόμη και στις πιο απαιτητικές στιγμές σου, που ξέρεις πως δε θα σε προδώσει ποτέ! Αρκεί μόνο να αφήσεις τη φαντασία σου ελεύθερη, και να τα ανακαλύψεις εδώ, μέσα από τη μοναδική ποικιλία του E-string.gr!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)