Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Σέξι κορμάκια και καλοκαίρι: συνδυασμοί που δεν είχες ξανασκεφτεί

Σέξι κορμάκια και καλοκαίρι: συνδυασμοί που δεν είχες ξανασκεφτεί

 

Πριν βιαστείς να απαντήσεις, σκέψου το καλά! Είναι άραγε τα κορμάκια μια σέξι αλλά και συνετή επιλογή για μια καυτή καλοκαιρινή νύχτα; Γιατί, μην ξεχνάμε πως ναι μεν θες πάντα οι νύχτες με τον σύντροφο σου να είναι καυτές, επειδή όμως θα είναι σίγουρα καυτές και από πλευράς θερμοκρασίας, είναι σίγουρα μια καλή επιλογή τα σεξι κορμάκια; Πάμε να δούμε 3 βασικούς λόγους που θα σε κάνουν να τα επιλέξεις!

 

Σεξι κορμάκια και καλοκαίρι: συνδυασμοί που δεν είχες ξανασκεφτεί!

 

Το παν είναι να σκέφτεσαι και λίγο «εξω από το κουτί»! Αρχικά, όλοι ξέρουμε πως τα γυναικεία κορμάκια είναι κυρίως ένα εσώρουχο που έχει μεγαλύτερη πέραση το χειμώνα, καθώς έχει περισσότερο ύφασμα, όποτε σε μια ζέστη καλοκαιρινή νύχτα, θα σε ζεστάνει ακόμη περισσότερο! Αυτό όμως δε συμβαίνει σε όλα τα κορμάκια, καθώς στο E-string.gr έχουμε φροντίσει για εσένα και έχουμε παρά πολλές επιλογές με διαφάνειες, απαλή δαντέλα, κορμάκια με σχοινιά και πολλά πολλά ακομη σέξι κορμάκια για αισθάνεσαι πιο «ανάλαφρη» από ποτέ! Επίσης, το κορμάκι δεν είναι απαραίτητο να είναι ένα κορμάκι με την αυστηρή έννοια του όρου! Μπορεί να είναι απλά ένα σετ εσωρούχων που συνδέεται με ένα σχοινί, μια γραμμή υφάσματος, κάποιες διακοσμητικές λεπτομέρειες ή ακόμη και με καποια αξεσουάρ ώστε να του δώσουν την υπόσταση πως πρόκειται για ένα ενιαίο σύνολο και όχι για δυο ξεχωριστά κομμάτια! Τέλος, ο απώτερος στόχος σου! Όποιο σέξι κορμάκι κι αν επιλέξεις, όσο κλειστό ή ανοιχτό κι αν είναι, όσο εντυπωσιακό ή συντηρητικό, όσο κι αν σε ζεσταίνει ή αν είναι δροσερό, η κατάληξη είναι και πρέπει να είναι πάντα μια: να στο αφαιρέσει ο σύντροφος σου το συντομότερο δυνατό! Τότε ξέρεις πως έχει πετύχει το σκοπό του! Όποτε, επέλεξε όποιο ακριβώς σε εκφράζει, και απόλαυσε το στο έπακρο, γιατί σε λίγες στιγμές δε θα το φοράς!

 

Μην περιμένεις άλλο, μόνο ξεκινησε τις αναζητήσεις! Μπες στο E-string.gr, βρες όλα τα σέξι γυναικεία κορμάκια, τσέκαρε αυτά που σε κάνουν να νιώθεις εντυπωσιακή και έτοιμη για όλα και καν’ τα δικά σου με ένα κλικ! Απολαυσε τα και μοιράσου την εμπειρία σου μαζί μας! Και καλό καλοκαίρι!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)