Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Κορμάκι Passion Amanda Body – Μια από τις πιο hot επιλογές του καλοκαιριού είναι εδώ

Κορμάκι Passion Amanda Body – Μια από τις πιο hot επιλογές του καλοκαιριού είναι εδώ

 

Κορμάκι Passion Amanda Body – Μια από τις πιο hot επιλογές του καλοκαιριού είναι εδώ!

 

Χωρίς αμφιβολία, το να επιλέξεις ένα sexy και προκλητικό κορμάκι δεν αποτελεί και τόσο δύσκολη υπόθεση. Τα περισσότερα στρέφονται στο sexy στοιχείο και ακόμη περισσότερα από αυτά σχεδιάζονται έτσι ώστε να το ενισχύουν στο έπακρο! Το sexy κορμάκι Passion Amanda όμως, πάει την υπόθεση sexy ένα βήμα παραπέρα, χαρίζοντας σου στυλ και άποψη όπως μόνο ελάχιστα μπορούν!

 

Γιατί πρέπει και θες να κάνεις δικό σου το sexy κορμάκι Passion Amanda

 

Είναι απλό, και διόλου σύνθετο, είναι εύκολο και ταυτόχρονα πολύ στοχευμένο. Το sexy κορμάκι Passion Amanda πρέπει να γίνει δικό σου, γιατί θες από τα εσώρουχά σου μόνο το καλύτερο! Γιατί όμως θα το έχεις με το sexy κορμάκι Passion Amanda; Αυτή είναι η ερώτηση που θα απαντήσουμε, μέσα σε λίγες γραμμές, οπότε δώσε μας την προσοχή σου! Θες μια επιλογή μοναδικά sexy! Αδιαμφισβήτητα, αυτό είναι κάτι που είναι εμφανές από την πρώτη κιόλας στιγμή! Διαφάνειες, δίχτυ, λουριά, αλλά και ένας καβάλος που αποτελείται κυριολεκτικά μόνο από ένα σχοινί, ξεκάθαρα δίνουν το ρυθμό όπως ποτέ άλλοτε! Θες άνεση! Κανένα πρόβλημα! Με τέλεια εφαρμογή, ρυθμιζόμενες τιράντες που αγκαλιάζουν το λαιμό αλλά και απαλή υφή, ξέρεις πως είσαι μπροστά στη σωστή επιλογή! Θες κάτι μοναδικό! Ξέρουμε πως έχεις ακούσει για τολμηρά εσώρουχα, και πολύ πιθανό να έχεις ήδη στη ντουλάπα σου! Όταν όμως μιλάμε για μια επιλογή που συνδυάζει δίχτυ, δερματίνη, κρίκους και καβάλο που πρακτικά μπορείς να θεωρήσεις πως απλά υφίσταται για τυπικούς λόγους, τότε ξέρεις πως έχεις στα χέρια σου κάτι μοναδικό! Πόσο μάλλον αν τα συνδυάσεις με το εξαιρετικό design της Passion και την εγγύηση πως μόλις ανοίξεις το κουτί του θα νιώσεις ένα υπέροχο αίσθημα ευχαρίστησης και ανυπομονησίας να το φορέσεις!

 

Αν λοιπόν θες κι εσύ μόνο το καλύτερο, δε χρειάζεται να περιμένεις άλλο! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πλοηγηθείς στο E-string.gr και να αναζητήσεις το sexy κορμάκι Passion Amanda, και με δύο κλικ θα έρθει στο χώρο σου, εύκολα, γρήγορα, απλά και με διακριτική συσκευασία! Τι περιμένεις λοιπόν;

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)