Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Το κορμάκι B118 Teddy της Obsessive έρχεται να αλλάξει τα σέξι δεδομένα

Το κορμάκι B118 Teddy της Obsessive έρχεται να αλλάξει τα σέξι δεδομένα

 

Το κορμάκι B118 Teddy της Obsessive έρχεται να αλλάξει τα σέξι δεδομένα!

Ξέχνα ότι ήξερες για τα παραδοσιακά σέξι κορμάκια! Το νέο γυναικείο κορμάκι της Obsessive B118 Teddy είναι εδώ για να αλλάξει τα δεδομένα, μια και καλή! Μπες στο Estring.gr και άνοιξε τα μάτια σου σε έναν διαφορετικό και πιο σέξι κόσμο εσωρούχων! Με όλα τα σέξι & μοναδικά κομμάτια όπως το κορμάκι B118 Teddy της Obsessive για να ανανεώσεις την συλλογή εσωρούχων σου αλλά και να ανεβάσεις την αυτοπεποίθηση και τη λίμπιντό σου!

Κορμάκι για sexy καταστάσεις & δυνατές συγκινήσεις!

Κάθε επιλογή που κάνεις λέει λίγα πράγματα για τον εαυτό σου. Όταν λοιπόν επιλέξεις το κορμάκι B118 Teddy της Obsessive της Obsessive, ετοιμάσου να δείξεις την πιο σέξι και αισθησιακή πλευρά σου! Το εξαιρετικής σχεδίασης διχτυωτό κορμάκι θα ζεστάνει την ατμόσφαιρα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα! Το διχτυωτό μέρος του αφήνει ακάλυπτο μεγάλος μέρος του γυναικείου σώματος, αγκαλιάζοντας ωστόσο όλες τις καμπύλες σου με τρόπο έντονο, εντυπωσιακό, ιδιαίτερο! Ακόμη, διαθέτει ένα εντυπωσιακό άνοιγμα στον καβάλο για ευκολία χρήσης αλλά και χρόνου, όλες εκείνες τις σέξι στιγμές που θες να περνάς με τον σύντροφό σου! Το look συμπληρώνουν οι χιαστί τιράντες που σίγουρα δεν έχεις ξαναδεί σε γυναικείο κορμάκι! Δίνουν ένα περίτεχνο σχεδιασμό στο ήδη ενδιαφέρον και αισθησιακό κορμάκι της Obsessive.

Αποκτήστε τώρα αυτό το απίστευτα δελεαστικό διχτυωτό μαύρο κορμάκι B118 Teddy της Obsessive και εκπλήξτε τον εραστή σας, με μια επιλογή που σίγουρα δεν περίμενε! Γιατί, προφανώς και οι επιλογές εσωρούχων μας επηρεάζονται τόσο από εμάς και το στυλ μας, αλλά και από τα γούστα του συντρόφου μας! Κάντε την σωστή επιλογή και μαγέψτε τον σύντροφο σας με μια επιλογή που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη. Το ελαστικό κορμάκι δεν είναι όμως μόνο για...sexy times! Αντίθετα, μπορείτε να το χρησιμοποιείτε όπως κάθε άλλο κορμάκι και να δημιουργήσετε εντυπωσιακά outfits! Συνδυάστε το με ένα ψηλόμεσο παντελόνι ή φούστα και ένα oversized jacket για πιο σικ εμφανίσεις. Δοκιμάστε και διάφορους άλλους συνδυασμούς, ανάλογα με το στυλ σας και την διάθεση σας, και ένα είναι το σίγουρο, δε θα σας απογοητέυσει ποτέ!

Ανακαλύψτε μια τεράστια ποικιλία επιλογών σε σέξι κορμάκια αποκλειστικά από το E-string.gr! Ανανεώστε την γκαρνταρόμπα σας, αλλά φτιάξτε και την διάθεση σας, με τις πιο σέξι και προκλητικές επιλογές για τις πιο καυτές νύχτες που είχατε ποτέ! Και αφήστε τον σύντροφο σας με το στόμα ανοιχτό από τις προκλητικές εμφανίσεις σας! Γιατί στο E-string.gr γνωρίζουμε τι χρειάζεται μια γυναίκα που νιώθει και είναι σέξι, γι’ αυτό και φροντίζουμε πάντα να είμαστε δίπλα σας με τις πιο απίστευτες επιλογές σε σετ εσωρούχων, babydoll, ολόσωμα καλσόν, sexy εσώρουχα και φυσικά, σέξι κορμάκια!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)