Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Σέξι φορέματα: Η τάση επιστρέφει

Σέξι φορέματα: Η τάση επιστρέφει

 

Σέξι φορέματα: Η τάση επιστρέφει

Εάν παρακολουθείτε τις νέες τάσεις, πιθανότατα να έχετε ακούσει πολλά για τα σέξι φορέματα που κάνουν comeback στην μόδα! Τα σέξι φορέματα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι στη ντουλάπα μας και με το δίκιο τους. Ένα super hot φόρεμα μπορείτε να το φορέσετε είτε όπως είναι σε μια βραδινή έξοδο, σε μια ξεχωριστή βραδιά με τον σύντροφο σας ή ακόμα και κάτω από ένα άλλο φόρεμα για κάλυψη ως Slip dress.

Σέξι Φορέματα & πώς να τα απολαύσεις

Ένα πανωφόρι, γόβες και το αγαπημένο σας φόρεμα από E-string.gr είναι όλα όσο χρειάζεστε για να αποπλανήσετε τον σύντροφο σας οπουδήποτε και αν βρίσκεστε! Ένα σέξι φορεματάκι θα μπορούσε να θεωρηθεί ένα είδος εσωρούχου, αρκετά διαφορετικό από τα κλασσικά εσώρουχα βέβαια. Όπως και να το κάνετε, το διαφορετικό είναι ωραίο! Σκεφτείτε την αντίδραση του συντρόφου σας μόλις σας δει με ένα σέξι φόρεμα μπροστά του! Όχι απλά θα του αρέσει, θα ξετρελαθεί! Θα δείξετε αμέσως τις προθέσεις σας να τον αποπλανήσετε φορώντας ένα σέξι φόρεμα και αυτός θα δεχτεί χωρίς αντίρρηση σίγουρα!

Χωρίς αμφιβολία, ένα φόρεμα είναι η τέλεια επιλογή για μια ξεχωριστή βραδιά με τον σύντροφο σας. Είναι ένα κομμάτι που θα απογειώσει την φαντασία σας και θα σας χαρίσει μοναδικές στιγμές, όπως ακριβώς όπως τις έχεις ονειρευτεί! Εξάλλου ένα φόρεμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για άλλους χίλιους δυο σκοπούς. Ένα εφαρμοστό φόρεμα θα μπορούσατε να το φορέσετε κάτω από ένα διάφανο φόρεμα για extra κάλυψη. Αφήστε που ένα κοντό φόρεμα, είναι το No. 1 outfit για μια βραδινή έξοδο! Εάν θέλετε να εντυπωσιάσετε, να κόψετε την ανάσα και να συγκλονίσετε τους γύρω σας, βρήκατε πως θα το πετύχετε!

Το e-string.gr διαθέτει σέξι φορέματα για όλα τα γούστα. Από βραδινά φορέματα εξόδου μέχρι και Super Hot φορέματα, για να βάλετε φωτιά στη νύχτα σας! Εσείς ακόμα να βρείτε το δικό σας; Διαλέξτε το αγαπημένο σας σχέδιο μέσα από μια μεγάλη γκάμα σχεδίων, χρωμάτων και υφών!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)