Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Σέξι Φορέματα: Ανακάλυψε τα, Τόλμησε τα, Απόλαυσε τα!

Σέξι Φορέματα: Ανακάλυψε τα, Τόλμησε τα, Απόλαυσε τα!

 

Θες να τραβήξεις την προσοχή του συντρόφου σου ή να εντυπωσιάσεις το νέο σου αμόρε; Μήπως θες να αναζωπυρώσεις τη φλόγα της σχέσης σου που τη βλέπεις να αργοσβήνει; Ή απλά έχεις ανάγκη για μια ανανέωση στα σέξι εσώρουχά σου και δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις; Μην ανησυχείς καθόλου, και σου έχουμε βρει την απόλυτη λύση για να μπεις δυναμικά στο φθινόπωρο με νέες προτάσεις και look που θα λατρέψεις: τα σέξι φορέματα από το E-string.gr!

 

Σέξι και καυτά, αυτά τα φορέματα δεν είναι η συνηθισμένη επιλογή σου και για καλό λόγο! Είναι μια επιλογή που θα κάνεις όταν θες το κάτι διαφορετικό, το κάτι παραπάνω που ψάχνεις και δεν έχεις βρει ακόμη! Είναι η λύση στην οποία θα απευθυνθείς όταν οι κλασικές επιλογές δεν «αποδίδουν» πλέον και τα σέξι εσώρουχά σου χρειάζονται μια ανανέωση! Είναι η λύση όμως που θα τον κάνει να τρελαθεί, να χάσει το μυαλό του, και θα σε βλέπει και το μόνο που θα σκέφτεται είναι το τι άλλη έκπληξη μπορεί να του κρύβεις! Τα σέξι φορέματα θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις ατμόσφαιρα, αλλά θα ενισχύσουν και την δόση του μυστηρίου, στο όλο σκηνικό που θα επιλέξεις! Παίξε με το μυαλό του και τις υφές για αρχή, και δες τις αντιδράσεις του! Δοκίμασε αρχικά κάτι σε δερμάτινη υφή, πάντα σε εφαρμοστή γραμμή φυσικά, με μικρές αλλά διακριτικές πινελιές και δώσ’ του μια εικόνα του τι θα ακολουθήσει! Στη συνέχεια, γίνε πιο προκλητική, με σέξι φορέματα με ένα πολύ ανοιχτό ντεκολτέ, χωρίς σουτιέν φυσικά αλλά και ακόμη πιο κοντό και καυτό μίνι! Και για το τελειωτικό χτύπημα, φτάσε στα άκρα με ολόσωμα διχτυωτά σέξι φορέματα, φορέματα με διαφάνεια σε όλο το εύρος τους, αλλά και με σχοινιά ή καυτά φερμουάρ, με εσώρουχα ή χωρίς, και τρέλανε τον μια και καλή!

 

Τώρα είναι λοιπόν η στιγμή να πας το στυλ σου είναι βήμα παραπέρα και να τον τρελάνεις με σέξι φορέματα που θα ανανεώσουν όχι μόνο το look σου, αλλά και την ψυχολογία και την ερωτική σου ζωή! Μπες στο E-string.gr, ανακάλυψε τα και κάνε δικά σου αυτά που σε εκφράζουν, για το πιο σέξι look που είχες ποτέ!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)