Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Sexy babydoll και νυχτικά για γυναίκες που αποδέχονται και αναδεικνύουν την αισθησιακή τους πλευρά

Sexy babydoll και νυχτικά για γυναίκες που αποδέχονται και αναδεικνύουν την αισθησιακή τους πλευρά!


 

sexy babydoll


 

Η έκφραση της αισθησιακής πλευράς είναι προσωπική υπόθεση κάθε γυναίκας. Κάθε μία έχει το προσωπικό της στυλ, ανάλογο φυσικά και ταιριαστό με τον σωματότυπό της, το οποίο εκφράζει με τα εσώρουχα που προτιμά.

Η ποικιλία στα sexy underwear είναι τεράστια και, έτσι, κάθε γυναίκα μπορεί να επιλέξει τα ιδανικά για εκείνη, αυτά που θα την κάνουν να αισθάνεται μοναδική! Μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές σέξι εσωρούχων είναι το αγαπημένο όλων των γυναικών babydoll.

Το babydoll αποτελεί, εδώ και πολλές δεκαετίες, την κορυφαία επιλογή γυναικών κάθε ηλικίας και ανεξάρτητα από τις προτιμήσεις τους. Μπορείς, πραγματικά, να βρεις babydoll σε πολλά και διαφορετικά στυλ, σε ποικιλία χρωμάτων για να επιλέξεις αυτό που προτιμάς και με τις λεπτομέρειες της αρεσκείας σου, που θα εντυπωσιάσουν!


 

Στο e-string.gr μπορείς να ανακαλύψεις μία πλούσια συλλογή από babydolls, για να επιλέξεις αυτό που θα σε κάνει να νιώσεις πιο άνετη και σέξυ από ποτέ!


 

sexy babydoll sexy babydoll back

Διαχρονικό μαύρο χρώμα, μοντέρνες λεπτομέρειες και κοψίματα στα κατάλληλα σημεία. Με ένα chic & sexy babydoll, όπως αυτό, να είσαι σίγουρη πως θα κόψεις την ανάσα!


 

Τα babydoll μπορούν, φυσικά, να μετατραπούν εύκολα και σε super sexy νυχτικά!

Βρες το ύφασμα που θα αγκαλιάσει τέλεια το κορμί, κομψό σατέν ή άλλο, επίλεξε το αγαπημένο σου χρώμα και είσαι έτοιμη.


 

sexy νυχτικά sexy νυχτικά back

Λευκό, σατέν και σε λιτό σχεδιασμό. Για τη γυναίκα που μπορεί να αναδείξει ακόμα και το πιο «απλό» κομμάτι και να το μετατρέψει στην απόλυτη φαντασίωση!


 

Ποιος είπε ότι οι πιτζάμες δεν μπορούν να είναι σέξυ; Αναζήτησε το ιδανικό σετ για σένα και απογείωσέ το!

Οι sexy πιτζάμες είναι μια ωραία εναλλακτική για σένα που τις προτιμάς από ένα νυχτικάκι, αλλά θέλεις πάντα να εντυπωσιάζεις και, φυσικά, να μην χάνεις τη σέξι σου πλευρά. Απόκτησε το αγαπημένο σου σετ, στο χρώμα και το στυλ που σου ταιριάζει και, χάρη στον μίνιμαλ σχεδιασμό τους, μπορείς να τις φορέσεις εναλλακτικά και ως εσώρουχα, που θα κάνουν τη διαφορά.


 

sexy πιτζάμα sexy Πιτζάμα back

Sexy πιτζαμάκια σε λιτό σχεδιασμό, μαύρου χρώματος και με νεανικό φλοράλ μοτίβο, γιατί το sexiness πηγάζει κυρίως από μέσα μας!


 

Λευκή πιτζάμα Λευκή πιτζάμα back

Εκμεταλλεύσου την αισθησιακή απλότητα ενός super σετ σε λευκό χρώμα και δεν θα το μετανιώσεις! Άνετο και απαλό σατέν που διαγράφει μοναδικά το κορμί με λεπτομέρειες από διαχρονικά σικ δαντέλα.


 

Κάθε γυναίκα είναι μοναδική και έχει δικαίωμα να αισθάνεται sexy και ποθητή, όποιος και αν είναι ο σωματότυπός της!

Γι’ αυτό κι εδώ μπορείς να εξερευνήσεις φανταστικά babydoll plus size, για ζουμερές γυναίκες με καμπύλες ή πλούσιο στήθος και για κάθε γούστο. Μονόχρωμα σε κλασικό μαύρο, καυτό κόκκινο και άλλα υπέροχα χρώματα ή σε φανταστικές διχρωμίες που κόβουν την ανάσα.

Τα εξαιρετικά υφάσματα, σατέν και άλλα, οι διαφάνειες, οι δαντελένιες πινελιές και άλλες top λεπτομέρειες, που θα βρεις στα babydoll μας για μεγάλα μεγέθη, υπόσχονται αξέχαστες βραδιές.


 

Plus size babydoll Plus size babydoll back

Μαλακό διαφανές τούλι και φανταστική διχρωμία μαύρου με ροζ, που θα δώσει μία ρομαντική νότα χωρίς να σου στερεί το sexiness!


 

Plus Size romba plus size romba back

Υπάρχει πιο φλογερό χρώμα από το κόκκινο; Αν βάλεις δε το κόκκινο πάνω σε φινετσάτη δαντέλα και επιλέξεις το ιδανικό μήκος, το babydoll σου θα είναι πραγματικά καυτό!


 

Αν θέλεις κι εσύ να εκφράσεις απόλυτα τη σέξι σου πλευρά μέσα από το κατάλληλο babydoll, αναζήτησέ το εδώ για κάθε τύπο σώματος. Ακόμα, βρες sexy νυχτικάκια και πιτζάμες που δεν θα περάσουν απαρατήρητα!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)