Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Sexy αξεσουάρ Το κερασάκι στην τούρτα της ερωτικής σου ζωής

Sexy αξεσουάρ Το κερασάκι στην τούρτα της ερωτικής σου ζωής

 

Sexy αξεσουάρ: Το κερασάκι στην τούρτα της ερωτικής σου ζωής

 

Μόλις επέλεξες τα νέα γυναικεία εσώρουχά σου και είσαι έτοιμη να δώσεις νέο νόημα στις νύχτες με το σύντροφό σου! Παρ’ όλα αυτά όμως, νιώθεις ακόμη ότι κάτι λείπει. Χρειάζεσαι το κάτι παραπάνω, αυτό που θα δώσει τη σπίθα και τον ξεχωριστό παλμό στην ερωτική σας ζωή. Και αυτό το κάτι, δεν είναι άλλο από τα sexy αξεσουάρ σου! Προκλητικά, τολμηρά, και σίγουρα το επίκεντρο της προσοχής, τα sexy αξεσουάρ σου είναι το κόσμημα που πάντα ήθελες!

 

Sexy Αξεσουάρ – Μη διστάσεις να τολμήσεις!

 

Είσαι έτοιμη να κάνεις τη διαφορά; Ξεκίνα από τα διακοσμητικά στήθους! Σίγουρα είναι από τα πιο soft sexy αξεσουάρ που μπορείς να αποκτήσεις αλλά και από τα πιο ευέλικτα που θα έχεις! Φοριούνται πανεύκολα, συνδυάζονται τέλεια με τα αγαπημένα σου γυναικεία εσώρουχα η χωρίς και αποτελούν ένα από τα πιο sexy κομμάτια που μπορείς να έχεις!

 

Sexy Μάσκες

 

Μεταμορφώσου στην πιο τολμηρή σου φαντασίωση μέσα σε μια στιγμή! Πώς; Μα φυσικά με τις πιο sexy μάσκες που μπορείς να βρεις αποκλειστικά στο E-string.gr ! Μαύρες, μοβ, με διαφάνειες ή δαντέλα, βρες αυτήν που σε αντιπροσωπεύει και μάγεψε τον με ένα σου μόνο βλέμμα!

 

Sexy Χειροπέδες & Μαστίγια

 

Φυσικά από το πάνθεον στα sexy αξεσουάρ σου δε θα μπορούσαν να λείπουν οι sexy χειροπέδες & μαστίγια! Φρόντισε να τα εκμεταλλευτείς στο έπακρο και να δώσεις το πιο kinky touch στην ερωτική σου ζωή, και βάλε το σύντροφό σου στο παιχνίδι με την πρώτη ευκαιρία! Η Obsessive αλλά και η Bijoux Indisecrets φρόντισαν ώστε να σου χαρίσουν μια μοναδική ποικιλία από sexy αξεσουάρ για κάθε περίσταση!

 

Μπες λοιπόν στο παιχνίδι των sexy αξεσουάρ και δώσε μια ξεχωριστή σπίθα στην ερωτική σου ζωή που δεν είχες ποτέ στο παρελθόν! Μπες στο E-string.gr και ανακάλυψε τα όλα με ένα μόνο κλικ εδώ!


 

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)