Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Sexy Εσώρουχα 101 : Οδηγός για αρχάριους

Sexy Εσώρουχα

Sexy Εσώρουχα 101 : Οδηγός για αρχάριους

Αχ, σέξι εσώρουχα—το δελεαστικό μυστικό που ανάβει σπίθες και απελευθερώνει τον αισθησιασμό μέσα μας! Είτε είσαι νέα στον κόσμο των σαγηνευτικών εσωρούχων είτε απλά αναζητάς τρόπους να αναβαθμίσεις την συλλογή εσωρούχων σου, το E-string είναι εδώ να σε βοηθήσει!

Το κλασικό Babydoll

Ας ξεκινήσουμε με κάτι κλασικό που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα: το babydoll. Αυτό το φλέρτι κομμάτι αγκαλιάζει απαλά τις καμπύλες σου αφήνοντας αρκετά στη φαντασία. Με την παιχνιδιάρικη δαντέλα και τα διάφανα υφάσματα, το babydoll είναι τέλειο για όσους θέλουν να αισθάνονται σέξι χωρίς να αποκαλύπτουν πολλά.

Σέξι Bralette

Για εσένα που προτιμάς μια πιο τολμηρή πινελιά αλλά δεν θες να κάνεις εκπτώσεις στην άνεσή σου, ένα αεράτο bralette είναι η ιδανική επιλογή! Αυτά τα αξιολάτρευτα κομμάτια διαθέτουν μαλακή δαντέλα ή διχτυωτό σουτιέν και σε συνδυασμό με ασορτί εσώρουχα, θα σε κάνουν να αισθάνεσαι χαριτωμένη και γεμάτη αυτοπεποίθηση όλη την ημέρα. Είναι σαν να έχεις το μικρό μυστικό του αισθησιασμού σου κρυμμένο κάτω από τα ρούχα σου!

Εκθαμβωτικοί κορσέδες

Είσαι έτοιμη να απελευθερώσεις την εσωτερική σου θεά; Δεν χρειάζεται να ψάχνεις άλλο! Δοκίμασε τώρα ένα κορσέ! Αυτό το δοκιμασμένο στο χρόνο κομμάτι όχι μόνο αναδεικνύει τις καμπύλες σου αλλά ενισχύει και την αυτοπεποίθησή σου. Φόρεσε τον μόνο του ή κάτω από τα ρούχα σου για μια ακαταμάχητα δελεαστική σιλουέτα.

Παιχνιδιάρικα κορμάκια

Θέλεις να κάνεις μια τολμηρή δήλωση χωρίς να πεις λέξη; Επίλεξε ένα κορμάκι, το απόλυτο κομμάτι για αποπλάνηση. Δαντελένια, διαφανή ή με τολμηρά κοψίματα, τα κορμάκια μπορείς να τα βρεις σε διάφορα στυλ που κολακεύουν κάθε σωματότυπο και αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Αισθησιακές ρόμπες

Καμία συλλογή εσωρούχων δεν είναι ολοκληρωμένη χωρίς μια ρόμπα που να τα δένει όλα μαζί. Φόρεσε μια μεταξένια, στολισμένη με δαντέλα ρόμπα και μεταμορφώσου αμέσως στη σεξι θεά των ονείρων σου. Οι ρόμπες προσθέτουν έναν αέρα μυστηρίου και κομψότητας, ιδανικές για μια μαγευτική βραδιά γεμάτη υποσχέσεις.

Θυμήσου λοιπόν πως το κλειδί για να απογειώσεις κάθε σέξι εμφάνιση σου είναι πρώτον η αυτοπεποίθησή σου αλλά και τα εσώρουχα που θα έχεις επιλέξει! Αγκάλιασε τη μοναδική ομορφιά σου, πειραματίσου με διαφορετικά στυλ και αφήστε το σεξαπίλ σου να λάμψει!

Μπες τώρα στο e-string.gr και ξεκίνα το πιο τολμηρό ταξίδι στο μαγευτικό κόσμο των σεξι εσωρούχων!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)