Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Set Lonesia 2pcs από την Obsessive : Ένα Ειδικό Εσώρουχο για τις Ειδικές Στιγμές.

Set Lonesia 2pcs Obsessive

Set Lonesia 2pcs από την Obsessive : Ένα Ειδικό Εσώρουχο για τις Ειδικές Στιγμές.

Αγαπητή μου, ας μιλήσουμε για αυτό το ιδιαίτερο κομμάτι εσωρούχου που θα σε κάνει να νιώσεις ακαταμάχητη. Μιλάμε για το επικό Set Lonesia 2pcs από την Obsessive, που δεν είναι απλώς ένα εσώρουχο - είναι μια έκρηξη πάθους!

Το κόκκινο χρώμα είναι συνώνυμο του έρωτα και του πάθους. Είναι το χρώμα του αισθησιασμού και της αγάπης. Αναδεικνύει τη θηλυκότητα και τον ενθουσιασμό, γι' αυτό και είναι η ιδανική επιλογή για τον Άγιο Βαλεντίνο, για γενέθλια, ή οποιαδήποτε επέτειο!

Η δαντέλα προσθέτει μια δόση μυστηρίου. Οι λεπτομέρειες της δαντέλας δημιουργούν προκλητικά σχέδια που αποκαλύπτουν λεπτές γραμμές και αφήνουν κάτι στη φαντασία.

Αλλά ας μιλήσουμε τώρα για τις ρυθμιζόμενες τιράντες και τα κλιπ στο σουτιέν. Αυτό το χαρακτηριστικό δίνει στο εσώρουχο έναν αέρα παιχνιδιάρικης πολυτέλειας. Μπορείς να προσαρμόσεις τις τιράντες στο μήκος που σε βολεύει, για να αισθάνεσαι άνετα και να εμφανίζεσαι όπως εσύ θες.

Και όσον αφορά την πίσω πλευρά - το Brazil σχέδιο. Είναι ένα στυλ που αναδεικνύει τη γυναικεία γοητεία με διακριτικότητα και προσθέτει μία πινελιά πειρασμού που θα κάνει την αυτοπεποίθησή σου αλλά και τον αγαπημένο σου να φουντώσει. Αυτό το Brazil εσώρουχο είναι απλά εκπληκτικό και θα σε κάνει να νιώσεις πιο σέξι από ποτέ!

Έτοιμη να απογειώσεις την ειδική στιγμή με το έτερον ήμισυ; Αυτό το Σετάκι είναι πραγματικά η τέλεια επιλογή για να περάσεις με το άλλο σου μισό μια βραδιά πάθους που θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό και των 2 σας για πολύ καιρό…

Και για σένα όμως που δεν σ’ αρέσουν «Τα άλλα μισά» και προτιμάς τα «ολόκληρα» αυτό το σετ είναι εδώ για να κάνει την καθημερινότητα σου πιο αισθησιακή και ταυτόχρονα διασκεδαστική.

Μπορείς να το βρεις τώρα στο
E-String μόνο με ένα κλικ.

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)