Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Leg Avenue KI4031, Μπικίνι Τοπ, Στρινγκ και Διχτυωτό Μπολερό Μαύρο σε στύλ Wet Look: Ένα τέλειο σετ γυναικείων εσωρούχων !

Leg Avenue KI4031 τέλειο σετ γυναικείων εσωρούχων

Leg Avenue KI4031, Μπικίνι Τοπ, Στρινγκ και Διχτυωτό Μπολερό Μαύρο σε στύλ Wet Look: Ένα τέλειο σετ γυναικείων εσωρούχων !

Αυτό το σετ εσωρούχων από τη Leg Avenue δημιουργήθηκε για να αναδείξει τη θηλυκότητά σου και να σε κάνει να νιώθεις εκπληκτική κάθε στιγμή. Είτε πρόκειται για ένα ειδικό ραντεβού, είτε απλά για να νιώθεις όμορφη καθημερινά, αυτό το σετ είναι η τέλεια επιλογή.


Αν ψάχνεις κάτι σαγηνευτικό και σέξυ για να φοράς στην κρεβατοκάμαρα, μην ψάξεις παραπέρα, το βρήκες ! Αυτό το σετ τριών τεμαχίων έχει σχεδιαστεί για να εκπέμπει μια σκληρή αλλά και απαλή ατμόσφαιρα - ιδανική για να ενθουσιάσεις τον ξεχωριστό σου άνθρωπο.

 

Ας ρίξουμε μια λεπτομερή ματιά στο γιατί αυτό το πανέμορφο σύνολο θα σε κάνει να ξεχωρίσεις από το πλήθος. Το μαύρο χρώμα πάντα έχει τον τρόπο να αναδεικνύει την κομψότητα και την ερωτική αύρα, και αυτό το συγκεκριμένο σετ δεν αποτελεί εξαίρεση. Επίσης αυτό το σύνολο διαθέτει ρυθμιζόμενος ιμάντες που του επιτρέπουν να φοριέται άνετα από τους περισσότερους σωματότυπους- έτσι, είτε έχεις καμπύλες ,είτε έχεις μικροσκοπικές διαστάσεις, η εφαρμογή κολακεύει τέλεια τη σιλουέτα σου.

 

Θα λατρέψεις επίσης το πόσο μαλακό και ελαφρύ είναι το κάθε στοιχείο .

Χάρη στην υψηλή ποιότητα κατασκευής τους δεν θα ερεθίσουν ούτε τις ευαίσθητες περιοχές του δέρματος. Έτσι, αυτό το σετ όχι μόνο θα είναι υπέροχο πάνω σου, αλλά και θα νιώθεις να σε αγκαλιάζει!

 

Η καλή εμφάνιση δεν περιλαμβάνει μόνο ένα στυλ αυτές τις μέρες, γι' αυτό και λατρεύουμε πολύ τα σύνολα όπως αυτά.

Οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά, και αυτό το σετ το αποδεικνύει. Το σουτιέν δένει στην πλάτη και τον λαιμό, προσφέροντας σας τη δυνατότητα να ρυθμίσετε την εφαρμογή για άνεση και στυλ που σας ταιριάζει. Το μικρό μαύρο ατρόμητο τρίο μας ξεχωρίζει πραγματικά χωρίς καμία προσθήκη κοσμημάτων.

 

Νομίζουμε ότι υπάρχουν ατελείωτες δυνατότητες εδώ, ανάλογα με το πού θα σε οδηγήσει η βραδιά...

Είσαι έτοιμη για μια ανανεωμένη, σαγηνευτική εκδοχή του εαυτού σου; 💄💋

Επισκέψου τώρα το E-string και κάνε τώρα δικό σου αυτό το μοναδικό σετάκι!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)