Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Σετ Εσώρουχα Passion Diabolina – Βάλε φωτιά στις νύχτες σου με το τέλειο σετ!

Σετ Εσώρουχα Passion Diabolina – Βάλε φωτιά στις νύχτες σου με το τέλειο σετ

 

Σετ Εσώρουχα Passion Diabolina – Βάλε φωτιά στις νύχτες σου με το τέλειο σετ!

Εάν αναζητούσες το τέλειο σετ για να μεταμορφώσεις μια ήσυχη νύχτα στην πιο καυτή της ζωής σου, μόλις το βρήκες! Εντυπωσιακά κοψίματα, πολυτελής δαντέλα και ένα εντυπωσιακά sexy προφίλ συνθέτουν ένα μοναδικό σύνολο που δύσκολα θα αφήσει κάποιον ασυγκίνητο! Το Σετ Εσώρουχα Passion Diabolina ήρθε να αλλάξει τον τρόπο που θα βλέπεις τις νύχτες σου από εδώ και στο εξής!

Σετ Εσώρουχα Passion Diabolina – Ό, τι πιο sexy φόρεσες ποτέ!

Και όχι άδικα βέβαια! Το Σετ Εσώρουχα Passion Diabolina είναι η επιτομή του στυλ, συνυφασμένο με μια απόλυτα sexy διάθεση, που δεν πρόκειται να αφήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ασυγκίνητους! Και δεν είναι μόνο τα κοψίματα, και το ανοιχτό μπούστο του, όπως και ο ανοιχτός καβάλος! Είναι το συνολικό design του που αποπνέει ένα μοναδικό αέρα θηλυκότητας και σεξ απίλ που λίγα σετ εσώρουχα μπορούν! Το πολυτελές μαύρο, που ανέκαθεν αποτελούσε έναν αβασάνιστα σέξι συνδυασμό με τη δαντέλα, είναι σίγουρα μια επιλογή που θα σου ταιριάξει από το πρώτο κιόλας λεπτό! Το sexy μπούστο του με το άνοιγμα σε όλο το σουτιέν έρχεται να κλέψει την παράσταση, συνοδευόμενο όμως από ένα εξίσου ελκυστικό και εντυπωσιακό σλιπ που αν μη τι άλλο, δεν αφήνει τίποτα στη φαντασία! Τα λεπτά και προσεγμένα σχοινιά του, καλύπτουν όλη την επιφάνειά του, και δένουν τέλεια με τη δαντέλα και μικρές λεπτομέρειες που έρχονται να ολοκληρώσουν ιδανικά το σετ με φινέτσα και άψογο στυλ! Το αποκορύφωμα όμως αποτελεί φυσικά ο ανοιχτός καβάλος, που μεταμορφώνει το Σετ Εσώρουχα Passion Diabolina και εσάς σε ένα πραγματικό «διαβολάκι» που είναι έτοιμο να κάνει τα πάντα για να βάλει φωτιά στη νύχτα!

Κι αν ακόμη έχεις τις αμφιβολίες σου, είμαστε σίγουροι πως ακόμη κι η πρώτη δοκιμή θα σε πείσει! Απόκτησε τώρα το Σετ Εσώρουχα Passion Diabolina και απόλαυσε το πιο sexy σετ εσώρουχα που είχες ποτέ, με το πιο φινετσάτο look! Κάνε κλικ εδώ και απόκτησε το αποκλειστικά από το E-string.gr!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)