Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Retro but sexy - Το Babydoll Excellent Beauty U-831 έρχεται να αλλάξει τις νύχτες σου

Retro but sexy - Το Babydoll Excellent Beauty U-831 έρχεται να αλλάξει τις νύχτες σου

 

Retro but sexy - Το Babydoll Excellent Beauty U-831 έρχεται να αλλάξει τις νύχτες σου!

Το e-String.gr είναι εδώ για να σου χαρίσει για ακόμη μια φορά την ιδανική επιλογή που θα ήθελες να προστεθεί στο συρτάρι σου. Καμία δεν μπορεί να διαφωνήσει πως πάντα θα υπάρχει χώρος για ένα ακόμη σέξι εσώρουχο στο συρτάρι της. Τον λόγο αυτή την φορά έχει το Babydoll της Excellent Beauty U-831. Ένα babydoll που θα χαρίσει στις νύχτες σου πάθος και ερωτισμό με retro αισθητική και την πάντα αγαπημένη μας δαντέλα που θα σε συντροφεύει στις ιδιαίτερες και μη στιγμές σου!

 

Τα sexy εσώρουχα είναι διαχρονικά και αποπνέουν έντονο στοιχείο ερωτισμού, πόσο μάλλον ένα babydoll, συνυφασμένο με κορυφαία αισθητική & φινέτσα! Η κάθε γυναίκα με τα σωστά εσώρουχα, μπορεί να αναδείξει την θηλυκότητα και το sexyness που κρύβει μέσα της. Δεν έχει καμία σημασία αν είσαι αδύνατη ή με παραπάνω κιλά, αν έχεις μικρό ή μεγάλο στήθος ή περιφέρεια.

Όταν διαλέγεις ένα babydoll να έχεις στο μυαλό σου ότι οι χρήσεις του είναι πολλές, και δεν περιορίζονται παρά μόνο από τη φαντασία σου! Πόσο μάλλον όταν μιλάμε και για το Babydoll Excellent Beauty U-831 που χάρη στη μοντέρνα αισθητική του μπορεί κάλλιστα να φορεθεί και μέσα από το αγαπημένο σου outfit ακόμη και στη δουλειά σου! Έτσι, και θα απολαμβάνεις την μεταξένια αίσθησή του, αλλά και θα μπορείς παράλληλα να νιώθεις απόλυτα άνετα και sexy!

To Babydoll Excellent Beauty U-831 δεν αποτελεί ένα ακόμη συνηθισμένο babydoll! Οι δαντελένιες λεπτομέρειες στα άκρα βρίσκουν λόγο ύπαρξης για να κάνουν πιο κομψό και παιχνιδιάρικο το εσωρουχο! Επίσης μπορείς να τις αφήσεις να φαίνονται εξω από τα ρούχα σου για να εξάψεις το ενδιαφέρον, ή να φροντίσεις να τις αποκαλύψεις την κατάλληλη στιγμή! Εξάλλου αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα ενός babydoll! Υπάρχει ακόμη ένα μεγάλο πλεονέκτημα, ας υποθέσουμε ότι ύστερα από τη δουλειά σου έχεις ραντεβού, θα είναι πολύ εύκολο να αλλάξεις τα ρούχα της εργασίας σου και να μείνεις μόνο με ένα σακάκι και απο μέσα το Babydoll Excellent Beauty U-831! Σε πολύ λίγο χρόνο έχεις δημιουργήσει τις βάσεις για ένα ραντεβού που δεν θα ξεχάσει κανείς σας.

Και μην ξεχνάτε! Αυτό που θυμάσαι και πάντα θα απολαμβάνεις θα είναι τα σέξι εσώρουχα που σε κάνουν να νιώθεις όμορφα! Το Babydoll Excellent Beauty U-831 έρχεται λοιπόν να προστεθεί στη λίστα σου, με περγαμηνές να γίνει ένα ακόμη top κομμάτι που θα αλλάξει τις νύχτες σου! Κάν΄το δικό σου αποκλειστικά από το E-string.gr εδώ!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)