Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

5 Λόγοι που τα plus size κορμάκια είναι ότι καλύτερο είχες ποτέ!

5 Λόγοι που τα plus size κορμάκια είναι ότι καλύτερο είχες ποτέ!

 

5 Λόγοι που τα plus size κορμάκια είναι ότι καλύτερο είχες ποτέ!

Ξέρουμε τι σε προβληματίζει κάθε φορά που πρόκειται να επιλέξεις τα επόμενα sexy εσώρουχά σου! Να επιλέξεις babydoll; Σετ εσώρουχα; Κορμάκια; Κορσέδες; Ή να κάνεις μια μίξη όλων αυτών; Σήμερα λοιπόν σου λύνουμε τις απορίες και σου δίνουμε 5 λόγους για να επιλέξεις plus size κορμάκια που θα σε κάνουν να νιώσεις πιο άνετη & θηλυκή από ποτέ!

Τα plus size κορμάκια θα γίνουν ο καλύτερός σου φίλος!

Αρχικά, ξέρουμε πως θα τα απολαύσεις για την μοναδική εφαρμογή και την άνεσή τους! Τόσο sexy, όσο και άνετα και βολικά, είναι αυτά που μπορούν να σου προσφέρουν το τέλειο στυλ, ενώ αισθάνεσαι πιο άνετα από ποτέ! Δεύτερον, η τεράστια ποικιλία τους! Όσο προκλητική, δυναμική, ρομαντική ή Casual κι αν θες να δείχνεις, τα κορμάκια σου σε καταλαβαίνουν και γίνονται ένα με το χαρακτήρα σου! Τρίτον, έχεις μεγάλη ποικιλία σε χρώματα! Τα plus size κορμάκια σου δεν πρέπει επουδενί να είναι βαρετά, κι έτσι στο E-string.gr έχουμε για εσένα μια εξαιρετική γκάμα σε χρώματα για να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει τέλεια σε κάθε σου mood! Τέταρτον, μπορείς κάλλιστα να τα συνδυάσεις με τα εσώρουχα ή το outfit σου! To στυλ σου δε χρειάζεται περιορισμούς, ούτε βέβαια και τα plus size κορμάκια σου! Έτσι, μπορείς πανεύκολα να τα ταιριάξεις με ένα ήδη καυτό outfit, ή σε συνδυασμό με τα πιο sexy εσώρουχά σου, να δημιουργήσεις ένα σύνολο που θα τον τρελάνει! Και για το τέλος, αφήσαμε το πιο σημαντικό: Τα plus size κορμάκια είναι ένας εναλλακτικός, αλλά απόλυτα εκφραστικός τρόπος να δείξεις ποια πραγματικά είσαι, και ποιος είναι ο αληθινός σου χαρακτήρας χωρίς να θυσιάσεις ούτε στο ελάχιστο το στυλ σου! Μπορείς να είσαι αυτή που θέλεις, όταν και όπως το θέλεις, με τον καλύτερο και πιο sexy δυνατό τρόπο!

Μην περιμένεις άλλο λοιπόν! Μπες στο παιχνίδι και κάνε δικά σου τα πιο sexy, τα πιο εντυπωσιακά, τα πιο άνετα και τα πιο θηλυκά plus size κορμάκια όπως ακριβώς τα έχεις φανταστεί και σου ταιριάζουν! Δες τα όλα αποκλειστικά με ένα κλικ εδώ, αποκλειστικά από το E-string.gr!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)