Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Γυναικείο Σετ εσώρουχα Passion Glamiss - Sexy, modern, passionate!

Γυναικείο Σετ εσώρουχα Passion Glamiss - Sexy, modern, passionate

 

Γυναικείο Σετ εσώρουχα Passion Glamiss - Sexy, modern, passionate!

 

Πώς να δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό σετ εσώρουχα; Απλά ακολούθησε το παράδειγμα της Passion! Πρόσθεσε εντυπωσιακό χρώμα, μοντέρνες και τολμηρές γραμμές, στυλ που θα ζήλευαν ακόμη και οι μεγάλοι οίκοι εσωρούχων, και ολοκλήρωσε με look που θα κάνει πολλά κεφάλια να γυρίσουν! Η απλά, κάνε δικό σου το σετ εσώρουχα Passion Glamiss!

 

Σετ εσώρουχα Passion Glamiss - Στυλ χωρίς εκπτώσεις!

 

Οι τάσεις της μόδας δεν είναι κάτι που μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Πόσο μάλλον όταν αυτές εκδηλώνονται όχι μόνο στα ρούχα και τα outfits μας, αλλά και στα γυναικεία εσώρουχα μας! Έτσι λοιπόν η Passion άκουσε τις τάσεις, άκουσε εσένα και όλα όσα θες να φοράς και να απολαμβάνεις και δημιούργησε το Σετ Εσώρουχα Passion Glamiss! Βγαλμένο από τη σύγχρονη δομή και στυλ που απαιτεί εσώρουχα και οποία είναι ταυτόχρονα sexy και άνετα, δυναμικά και θηλυκά, ενώνει το φλογερό κόκκινο με την άνεση του λάστιχου τόσο στο επάνω και το κάτω μέρος. Η δαντέλα φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει από την εξίσωση δίνοντας το δικό της χρώμα και ρόλο σε ένα σετ που ξεχωρίζει. Η κόκκινη δαντέλα συγκεκριμένα, δίνει την απαραίτητη αντίθεση στο σετ και του χαρίζει όχι μόνο μια ρομαντική νότα, αλλά και μια αισθησιακή διαφοροποίηση σε σχέση με κάθε άλλο σετ παρόμοιας αισθητικής. Το σουτιέν σε σχήμα δάκρυ εγγυάται το τέλειο σχήμα στο στήθος σου, ενώ οι ρυθμιζόμενες τιράντες είναι ότι χρειάζεσαι για να είναι άνετο και χαλαρό όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το Σετ Εσώρουχα Passion Glamiss όμως θα ξεχωρίσει με την εξαιρετική εφαρμογή του με κάθε σου outfit, είτε πρόκειται να πας στο γυμναστήριο, είτε σκέφτεσαι να βγεις βόλτα όλη μέρα, είτε χαλαρώνεις στο σπίτι με το φίλο σου!

 

Με δυναμικές γραμμές και τολμηρά χρώματα, η Passion κάνει τη διαφορά με το Σετ Εσώρουχα Passion Glamiss! Εσύ, ακόμη το σκέφτεσαι; Κάνε το κάτι παραπάνω, τόλμησε το κάτι διαφορετικό και απόλαυσε το τέλειο σετ εσώρουχα αποκλειστικά από το E-string.gr! Κάνε κλικ και δες το εδώ!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)