Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Όνειρα Γλυκά

Ο ύπνος δίνει στο σώμα σου την ευκαιρία να ξεκουραστεί αποβάλλοντας την κούραση της ημέρας και το προετοιμάζει για την αρχή της επόμενης, οπότε ο ύπνος σου θα πρέπει να είναι καλός και ποιοτικός. Ονειρεύεσαι ένα βράδυ ξεκούρασης; … Ώρα να το ζήσεις!

Ένα ζεστό μπάνιο πάντα βοηθάει στο να χαλαρώσεις και να αποβάλλεις την ένταση και τις έγνοιες της ημέρας.

Κάθισε σε ένα δωμάτιο με χαμηλωμένα φώτα, χαλάρωσε και προσπάθησε να αδειάσεις το μυαλό σου από κάθε άσχημη σκέψη. Ο χαμηλός φωτισμός βοηθά το σώμα σου να παράγει περισσότερη μελοτονίνη, η οποία προκαλεί υπνηλία.

Απέφυγε τις απογεματινές ώρες να καταναλώσεις καφέ, τσάι και οτιδήποτε άλλο διεγερτικό.

Πολύ σημαντική για έναν καλό ύπνο είναι η επιλογή του σωστού στρώματος, ανάλογα με τις ανάγκες σου και το τι σε ξεκουράζει…. Σκληρό-Μαλακό η επιλογή είναι δική σου!

Για να κοιμηθείς δεν πρέπει να ανησυχείς για την επόμενη μέρα σου. Φαντάσου μια ωραία σκηνή… όταν σκέφτεσαι λεπτομερώς θετικές εικόνες βοηθάς το μυαλό σου στο να αποσπαστεί από άλλες σκέψεις.

Αρκετά χαλαρωτικό είναι και το σeχ. Ο καθένας βέβαια είναι διαφορετικός, αλλά οι ενδορφίνες που παράγουμε κατά την διάρκειά του, τείνουν να προκαλούν καλό ύπνο στους περισσότερους.

Εντελώς καταπραϋντικό είναι και ένα μυθιστόρημα. Ηρεμεί το μυαλό σου και σε αποσπά από άλλα πράγματα που γεμίζουν το κεφάλι σου.

Διάλεξε να φορέσεις στον ύπνο σου κάτι άνετο, φτιαγμένο από ελαφρύ ύφασμα που να σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα με τον εαυτό σου και ταυτόχρονα θηλυκή και σέξι, όπως π.χ. ένα ωραίο babydoll που θα βρεις μέσα από την μεγάλη γκάμα μας.

Επίσης μια μάσκα ύπνου μπορεί να βοηθήσει αρκετά, εμποδίζοντας το φως να περάσει στα μάτια σου.

Μην ξεχνάς ένας καλός ύπνος εκτός από το να ξεκουράζει το σώμα σου, βοηθά και το πρόσωπό σου να δείχνει πιο ξεκούραστο και πιο φρέσκο.

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)