Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Ολόσωμο μαγιό Obsessive Rionella - Μια εξωτική νότα δροσιάς στο καλοκαίρι σου

Ολόσωμο μαγιό Obsessive Rionella - Μια εξωτική νότα δροσιάς στο καλοκαίρι σου

 

Ολόσωμο μαγιό Obsessive Rionella - Μια εξωτική νότα δροσιάς στο καλοκαίρι σου

 

Όταν ψάχνεις ένα ολόσωμο μαγιό που θες να τραβάει όλα τα βλέμματα, να δίνει μια μοναδική νότα δροσιάς στο καλοκαίρι σου, να συνδυάζει τα πιο εντυπωσιακά χρώματα αλλά και να σου δίνει την πιο sexy αίσθηση που είχες ποτέ, τότε η λύση ακούει στο όνομα Obessive Rionella και σε περιμένει αποκλειστικά στο E-string.gr για να δώσεις στο καλοκαίρι σου όλα όσα ονειρευόσουν!

 

Το sexy ολόσωμο μαγιό Obsessive Rionella είναι εδώ για σένα!

 

Ας ξεκινήσουμε όμως από τα πιο ιδιαίτερα στοιχεία του: το ολόσωμο μαγιό Obsessive Rionella είναι χωρίς αμφιβολία ένα μαγιό που θα απολαύσεις τόσο εσύ όσο και οποιοσδήποτε άλλος ρίξει το βλέμμα του επάνω σου! Τόσο τα μοναδικά του χρώματα όσο κι η εντυπωσιακή αισθητική του, είναι δύο στοιχεία που θα αγαπήσεις! Το απαλό μπλε σε συνδυασμό με το ροζ του χαλκού θα δώσουν ένα χαρακτηριστικό touch στο μαυρισμένο δέρμα σου, αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο το τροπικό σου χρώμα! Επίσης, χαρακτηριστικό είναι το sexy και ιδιαίτερο κόψιμο του, που ανεβαίνει λίγο ψηλότερα από τη μέση σου και αφήνει ακάλυπτο το συγκεκριμένο σημείο σου, για να τονίσεις ακόμη περισσότερο το γυμνασμένο σώμα σου! Και θα σου δώσει την άνεση που χρειάζεσαι χωρίς κόπο, εύκολα και γρήγορα, με το άνετο δέσιμο πίσω από την πλάτη με σχοινιά, χωρίς κουμπιά και πρόσθετα, για να μπορείς να το φοράς όλη μέρα χωρίς να το σκέφτεσαι καν! Πόσο μάλλον όταν θες να αράξεις στην παραλία, με όλα τα βλέμματα καρφωμένα πάνω σου και θες να δείξεις τη δουλειά που έκανες στο γυμναστήριο όλον το χειμώνα!

 

Μπες λοιπόν στο παιχνίδι και ξεκίνησε να απολαμβάνεις το καλοκαίρι σου με το πιο εντυπωσιακό στυλ που είχες ποτέ με το sexy ολόσωμο μαγιό Obsessive Rionella ! Απόλαυσε το αποκλειστικά από το E-string.gr και ζήσε ένα καλοκαίρι γεμάτο στυλ και όλα τα βλέμματα καρφωμένα πάνω σου!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)