Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Ολόσωμο Μαγιό Marko Hermiona – Όλα όσα έψαχνες για ένα φλογερό καλοκαίρι!

Ολόσωμο Μαγιό Marko Hermiona – Όλα όσα έψαχνες για ένα φλογερό καλοκαίρι!

 

Ολόσωμο Μαγιό Marko Hermiona – Όλα όσα έψαχνες για ένα φλογερό καλοκαίρι!

 

Κατακόκκινο, καυτό και μοναδικά sexy! Αλήθεια, έχεις σκεφτεί ποτέ πόσο sexy μπορεί να είναι ένα ολόσωμο μαγιό; Η Marko το σκέφτηκε και δημιούργησε το Hermiona, ένα απόλυτα εντυπωσιακό & sexy ολόσωμο μαγιό που έρχεται δυναμικά να ταράξει τα νερά για το φετινό αλλά και πολλά καλοκαίρια ακόμα!

 

Το ολόσωμο μαγιό Marko Hermiona και ένα καλοκαίρι...όνειρο!

 

Ξέρουμε πως το να βγεις στην παραλία και να κάνεις όλα τα βλέμματα να γυρίσουν προς τα επάνω σου δεν είναι και εύκολη υπόθεση! Σίγουρα όμως δεν είναι και αδύνατο! Απλά θα χρειαστείς να έχεις στη διάθεσή σου όλα τα όπλα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να το πετύχεις! Και αδιαμφισβήτητα, το ολόσωμο μαγιό Marko Hermiona είναι ένα που σίγουρα δεν μπορείς να παραλείψεις! Απόλυτα θηλυκό, απόλυτα sexy και απόλυτα μοναδικό, είναι μια επιλογή που λίγες θα τολμήσουν, όμως θα το απολαύσουν στο έπακρο! Είτε σκέφτεσαι την τέλεια εφαρμογή του, είτε το κατακόκκινο χρώμα του, είτε την ανοιχτή του πλάτη, το ολόσωμο μαγιό Marko Hermiona είναι μια επιλογή που δε μπορείς να παραλείψεις αλλά ούτε και να παραβλέψεις! Δίνοντας ένα μοναδικά sexy καλοκαιρινό τόνο και ένα look που θα ξεχωρίσει σε κάθε πλαζ, τώρα είναι η στιγμή να κάνεις δικό σου ένα ολόσωμο μαγιό που θα χαίρεσαι να το φοράς! Οι χιαστί του τιράντες, είναι και σημείο αναφοράς, καθώς επιτρέπουν στην πλάτη να είναι ανοιχτή, αλλά ταυτόχρονα φροντίζουν και να είσαι άνετη και να απολαμβάνεις τον ήλιο κάθε μέρα και στιγμή στην παραλία! Πόσο μάλλον όταν συνδυαστούν και με τη μαλακή του ενίσχυση στο μπούστο που σίγουρα θα ενισχύσει ένα από τα πιο δυνατά σας σημεία με τρόπο θηλυκό και πιο άνετο από ποτέ!

 

Αν λοιπόν κι εσύ έψαχνες την κατάλληλη στιγμή να κάνεις δικό σου το τέλειο ολόσωμο μαγιό, το ολόσωμο μαγιό Marko Hermiona σου δίνει την ευκαιρία να απολαύσεις το καλοκαίρι σου πιο sexy από ποτέ! Καν’ το δικό σου αποκλειστικά από το E-string.gr εδώ!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)