Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Καιρός να ανακαλύψεις το ολόσωμο καλσόν Obsessive G326

Καιρός να ανακαλύψεις το ολόσωμο καλσόν Obsessive G326

 

Είσαι έτοιμη για πρωτόγνωρες εμπειρίες; Καιρός να ανακαλύψεις το ολόσωμο καλσόν Obsessive G326

 

Θες κάτι μοναδικό, κάτι που να σε εξιτάρει! Αλλά πολύ περισσότερο, να εξιτάρει και το σύντροφό σου! Ψάχνεις στο συρτάρι σου, αλλά τίποτα δε σου γεμίζει το μάτι, κι όλα φαίνονται λίγο βαρετά! Δε σκέφτηκες όμως ακόμη να κοιτάξεις στο ένα σημείο, που ξέρεις πως δε θα σε απογοητεύσει ποτέ: στο E-string.gr! Και αμέσως να ‘το, εκεί μπροστά σου, το νέο ολόσωμο καλσόν Obsessive G326 ήρθε να ταράξει τα νερά στην ήρεμη ζωή σου! Και για καλό λόγο!

 

Φέρε τα πάνω-κάτω με το ολόσωμο καλσόν Obsessive G326

 

Έφτασε λοιπόν η ώρα που το παρήγγειλες, το έλαβες ταχύτατα, και μέσα σε διακριτική συσκευασία, για να μην ξέρει κανείς τι παρήγγειλες, και είναι πλέον στιγμή να το απολαύσεις! Αλλά όχι μόνη! Ήρθε η στιγμή να εκπληρώσει την αποστολή του, να αγκαλιάσει το σώμα σου, αλλά και να κάνει το σύντροφό σου να μη σε χορταίνει! Αλλά αυτό είναι μια εύκολη αποστολή!

 

Αρχικά, θα του δώσεις μόνο μια μικρή γεύση, καθώς θα μπορεί να το δει μόνο μερικώς, μέσα από το outfit με το οποίο θα το συνδυάσεις! Αυτό θα τον κάνει να παρατηρήσει, τόσο τις διαφάνειες, αλλά και το μοναδικό λεοπάρ μοτίβο που υπάρχει σε όλη την επιφάνειά του! Αλλά μετά ξεκινάει το καλό: η στιγμή που θα παρατηρήσει πως κάθε μανίκι είναι διαφορετικό, με το δικό του pattern, και θα ξεκινήσει πραγματικά να ενθουσιάζεται! Πόσο μάλλον όταν η νύχτα συνεχιστεί, και έρθει η ώρα να βγάλεις τα ρούχα σου, όπου και θα δει πως το ολόσωμο καλσόν Obsessive G326 είναι αυτό καλύπτει κάθε εκατοστό του κορμιού σου εκτός…Εκτός από τη στιγμή που θα ανακαλύψει πως πρόκειται για ένα πραγματικό ολόσωμο καλσόν αυτοκινήτου, με άνοιγμα στον καβάλο, για να μπορείς να το χρησιμοποιείς ακόμη και σε πιο απαιτητικά περιβάλλοντα! Και να είσαι σίγουρη, πως με το ολόσωμο καλσόν Obsessive G326, η νύχτα θα συνεχιστεί σε άλλη βάση!

 

Αν λοιπόν δεν πείστηκες ακόμη, περίμενε μόνο τον ταχυμεταφορέα να στο παραδώσει! Μόλις ανοίξεις την προσεγμένη συσκευασία του, το δοκιμάσεις και αντιληφθείς την τέλεια εφαρμογή του, το ξεχωριστό σχεδιασμό του και την κορυφαία ποιότητά του, το ολόσωμο καλσόν Obsessive G326 θα γίνει ο πιο πολύτιμος σύμμαχός σου! Από πού αλλού; Αποκλειστικά από το e-string.gr!

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)