Απευθείας μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλέστε μας: 2155517077 | Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)
Ωράριο Επικ.: (Δ-Π 9:00-20:00 / ΣΑΒ 9:00-15:00)

💰 Μόνο 1,60€ Μεταφορικά με BOXNOW

💳 3 Άτοκες δόσεις άνω των 60€

🚚 Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 45€

E-string #blog

Όλα όσα θες να μαθαίνεις για τα σέξι εσώρουχα και όχι μόνο!

Ολόσωμο Καλσόν Αυτοκινήτου ECOBS005: Μια ματιά στην πολυτέλεια

Ολόσωμο καλσόν Passion ECOBS005

Ολόσωμο Καλσόν Αυτοκινήτου ECOBS005: Μια ματιά στην πολυτέλεια

 

Το Ολόσωμο Καλσόν Αυτοκινήτου ECOBS005 από την Passion είναι ένα αριστούργημα αποπλάνησης και γοητείας. Αυτό το τολμηρό κομμάτι έχει σχεδιαστεί για να τονίζει τις καμπύλες του σώματός σου, προσφέροντας έναν τέλειο συνδυασμό κομψότητας και γοητείας. Είναι κατασκευασμένο από ένα μείγμα υλικών υψηλής αντοχής που εξασφαλίζουν άνεση και ανθεκτικότητα, ενώ οι περίπλοκες λεπτομέρειες από δαντέλα προσθέτουν μια πινελιά κομψότητας, καθιστώντας το ιδανικό για ειδικές περιστάσεις και προσωπικές στιγμές.

 

Περίπλοκο σχέδιο: Η λεπτή λεπτομέρεια από δαντέλα αποπνέει κομψότητα και αισθησιασμό. Τα σχέδια τραβούν τα βλέμματα, καθιστώντας το μαγευτικό στη χρήση.

 

Άνεση : Σχεδιασμένο για να αγκαλιάζει το περίγραμμα του σώματός σας, το ECOBS005 παρέχει ασφαλή και άνετη εφαρμογή. Το ελαστικό ύφασμα του εξασφαλίζει μια κολακευτική εμφάνιση για διαφορετικούς σωματότυπους και μεγέθη.

 

Τολμηρά Κοψίματα: Το άνοιγμα στον καβάλο προσθέτει παιχνιδιάρικη διάθεση και έκπληξη, επιτρέποντάς σου να αγκαλιάσεις πλήρως τις επιθυμίες και τις φαντασιώσεις σου.

 

Απόλυτη Ευελιξία: Είτε το φορέσεις διακριτικά κάτω από τα ρούχα σου για τόνωση της αυτοπεποίθησης είτε ως αυτόνομο κομμάτι για μια νύχτα πάθους, το ECOBS005 προσαρμόζεται στις επιθυμίες σου.

 

Το Ολόσωμο Καλσόν Αυτοκινήτου ECOBS005 από την εταιρία Passion δεν είναι απλώς ένα σέξυ εσώρουχα. είναι μια δήλωση στυλ και απόλυτου αισθησιασμού. Φορώντας το θα δείχνεις και κυρίως θα νιώθεις ακαταμάχητη και έτοιμη για τις πιο έντονες στιγμές! Αγκάλιασε τις επιθυμίες σου, μην φοβάσαι να αφεθείς, και μην ξεχνάς ότι η κομψότητα δεν ξεφεύγει ποτέ από τη μόδα.

 

Ανακάλυψε το τώρα στο E-string και ετοιμάσου να ξεδιπλώσεις την θεά που κρύβεις μέσα σου.

< Προηγ.
Επόμ.>

Ευχαριστούμε για την εγγραφή

Το email που χρησιμοποιείτε είναι ήδη εγγεγραμμένο

Επιλογή

επεξεργασία
this is just a warning
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
0 Προϊόν(τα)